Mi az oka, hogy Michael Jackson gyerekei tejfehér bőrűek? Egyik sem vitiligos, az apjuk afro volt, anyjuk fehér. Akkor?
Figyelt kérdés
2009. jún. 29. 08:03
11/12 anonim válasza:
nem jackson az igazi apjuk...
viszont MJ-nek van egy igazi gyereke egy ismeretlen nőtől azt hiszem most 18-19 éves lehet. Ő barna...illetve tejeskávé
12/12 anonim válasza:
"Michael Jackson gyerekei azért lettek fehérek, mert ugye Jacko már fehér volt, ezért orokolték."
Aha, szóval ha én befestem a hajamat vörösre és összejövök egy szintén festett vörös hajú sráccal (extrém eset, de nem lehetetlen), a gyerekeink már 'vörhenyesek' lesznek, ugye?
Na, amit te írtál, az ugyanilyen baromság.
(Bocs, de még két így két év után sem bírtam megállni...:D)
Amúgy a kérdésre már válaszoltak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!