Michael Jackson szép volt?
2009. jún. 28. 15:23
31/60 anonim válasza:
Igen szerintem nagyon is helyes volt még a halála előtt is különben meg szerintem a belső szépség fontosabb!!!!!!!!!
32/60 anonim válasza:
Utolsó válaszolónak milyen igaza van...nem mindig a külső szépség a fontos..jobban inkább a belső, de Michael igen is szép volt akármelyik korszakában! :-)
33/60 anonim válasza:
kurv@ szép volt nemmondom.....
olyan ronda,mint a halál,még látjátok az is utolérte.
phujjjjjjj
34/60 A kérdező kommentje:
Utolsó! te az ősember fegyvere vagy, miért nem élsz az őskorban? B...meg birom már mikor kritizál valaki egy muvészt! Csináld meg a felét annak amit o tett és akkor pattoghatsz!
Tobbieknek koszonom!
2010. jan. 23. 09:19
35/60 anonim válasza:
utolsó vagyok.mer?nekem nemlehet saját véleményem h.lyegyerek!sztem akkor is ronda volt.na bumm!osszedőld a világ?hát nem képzeld!há nézzé má rá......fújjj
amm meg nekem nincs olyan tehetségem mint neki.inkább legyek egy szép rekedthangú csaj,mint egy ronda ember,aki csak nyílni tud,még a f@sza se volt rendesen kifejlodve!pedofil állat!
36/60 anonim válasza:
Te nagyon agyhalott vagy...utolsónak.
37/60 anonim válasza:
szerintem a legszebb a Remember the time-ban, és a Black or white-ban volt. :)
38/60 anonim válasza:
Utálom azt aki kritizálja őt.Szerintem nagyon is jóképű volt még halála után is, de ahogy az előtem írok megírták igen különben sem a külső számít hanem ami neki benne volt,Nagyon jó ember vele szerintem az egész zene elment!
39/60 anonim válasza:
ő örök életében szép volt....kivül belül... szeretem(L)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!