Michael Jackson szép volt?
2009. jún. 28. 15:23
11/60 anonim válasza:
szerintem a screamben is nagyon jól nézett ki
12/60 anonim válasza:
Szerintem műtétek előtt nagyon helyes volt, de volt olyan időszak is, amikor fehéren is jól nézett ki...pl:
Childhood videoklip... De a hangja messze a legszebb volt.
Nyugodjon békében a pop királya :(
13/60 anonim válasza:
Nos, véleményem szerint nem volt szép az operációk UTÁN. Előtte kifejezetten jl nézett ki. De miután szétoperálták az orrát hááát...
14/60 anonim válasza:
Az operációk elött helyes volt, én bele szerettem:) Az operációk után pedig (meg persze elötte is) belülről volt szép! De az operációkat sem szándékosan csinálta, széttört az orra egy balesett miatt ezért kellettek a műtétek, de elrontották... Nyugodjon békében a KIRÁLY!!
15/60 anonim válasza:
mikor még sötét bőrüvolt, meg nem volt agyon plasztikáztatva szép volt, de észrevettétek? hogy menniyre nem akart néger lenni, de szinte mindig négerek voltak a klipjeibe
16/60 anonim válasza:
szerintem is a plasztikai műtétek előtt nagyon jól nézett ki!!de néhány képen utánna is :) szerintem aranyos (volt) és sajnálom hogy pont most halt meg :(:(
17/60 anonim válasza:
Szerintem nagyon helyes volt fiatal korába :D
De a műtétek és főleg az orr plasztika után...
18/60 A kérdező kommentje:
Egyszer sajnos mindenkinek meg kell halni... De én még élonek tartom Jacksont..:))) O nem halhat meg!
Egyébként ez tényleg olyan ijeszto, hogy mindenki meghal.. Nem akarom végignézni anyám halálát és a családomét, stb.. Ezért akarok majd hamar meghalni..
2009. júl. 15. 19:59
19/60 anonim válasza:
nekem mindig is tetszett, a műtétek után se tartottam csúnyának. RIP
20/60 anonim válasza:
utolsó vagyok!
kifelejtettem, hogy az általad linkelt video 18 mp-nél ahogy kinéz, nekem úgy tetszett a legjobban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!