Mit gondoltok a vádakról, miszerint Michael Jackson pedofil volt?
Figyelt kérdés
En szeretem MJ-t, nem hiszem ezt el, csak kiváncsi vagyok mások véleményére is...2009. jún. 28. 15:03
12/18 anonim válasza:
Biztos, hogy nem volt pedofil... csak a média már nem tudott magával mit kezdeni.
13/18 anonim válasza:
tegnapelött 11:57! Tökéletesen megfogalmazott mondent amit csak el lehet erről mondani! A pénz kellett mindenkinek, örök gyerek volt, azért szerette a gyerekeket mert azok nem voltak gonoszak, nem nézték hogy ő kicsoda, csak egy játszótárs volt! Ezt nem tudták megérteni az emberek! Nem volt pedofil!!! 1993-ban is megvádolták nem csak 2005-ben! 93-ban peren kívűl megegyezett a családdal 20 millió dollárt fizetett nekik. Ha az én gyerekemet molásztálná valaki biztos nem egyeznék meg addig mennék mig bőrtönbe nem zárják!!!
14/18 anonim válasza:
NEM volt pedofil, csak nem volt gyerekkora, és igy akarta valahogy pótolni, hogy gyerekekkel volt
15/18 anonim válasza:
olvassátok el a csütörtöki hot/story cikkét jackoról, éss minden erre vonatkozó kérdésetekre meglesz a válasz..
16/18 anonim válasza:
először is:
http://www.youtube.com/watch?v=qczWYy6sxDo
nem volt pedofil, mert a gyerek a végén elmondta, h a pénz miatt mondta
17/18 anonim válasza:
michael halála után a fiú bevalotta ,hogy apja mondta ,hogy mondja ,hogy megrontotta
18/18 anonim válasza:
Érdekes hogy drogos gyilkosokból miután kiszabadul a börtönből lehet híres sztárrepper, de ha valakit megvádolnak ilyennel hiába nemigaz megy a levesbe, talán mert a gyilkossághoz az emberek hozzászoktak a médiából? Mindenesetre az ilyen dolgokat nem kéne ennyire teljesen átvenni amerikából...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!