Kezdőoldal » Szórakozás » Sztárok, bulvár » Mit gondoltok PLAZMÁROL? :D

Mit gondoltok PLAZMÁROL? :D

Figyelt kérdés
2012. máj. 21. 18:05
1 2
 11/14 anonim válasza:
Pontosan! Én nagyon bírtam, de nagyon ellentétes dolgokat csainállt a cs.sz.-ben, mint pl. a facebook profilján! Nekem nagyon bejöttek a zenéi, és szerintem komoly dolgokat is profi módon beleköltött, de akkor ezekszerint nem gondolta komolyan. Bár azért csak szinészetből besírni ország-világ előtt... Mindenesetre sanjálom, DE legalább a quantum XXL még bent van!!! Ők 2-en voltak egyedül akik miatt nézem :D
2012. máj. 23. 08:40
 12/14 anonim ***** válasza:

Kezdetben bírtam, mert vitt egy kis érzelmet is a zenéibe és elég szépen összehozta őket (Ments meg meg asszem az Egy darab magamból pl. nagyon jó volt). Utána viszont elszállt az agya és elkezdte írni a "én vagyok a helyi Chuck Norris, aki egyszer ütött csak mellé és akkor lett kék az ég" típusú teljesen érdemtelen marhaságait, amibe semmi érzelmet nem vitt, nem volt benne semmi olyasmi, amire azt mondhatnánk, hogy ez valamennyire a szívéből jön. Miután a zsűri jól lepontozta és leszólta a számát, akkor megkérték, hogy az előbb olvasottakhoz hasonló produkciókkal álljon elő, de nem fogadta meg a tanácsukat és újra csak a parasztvakításos "én vagyok az alfa" szövegek jöttek elő. Ezekhez meg nem kell akkora tehetség és akkora színpad, ezért is esett ki.

Ha tudta volna tartani azt a tendenciát, amit még a CSISZ elején láthattunk, akkor még meg is nyerhette volna, viszont a hírnév miatt egy nagyképű f.asz lett, úgyhogy jó is, hogy kiesett.

2012. máj. 24. 10:42
 13/14 anonim válasza:
Bát nyilván, ahogy mondta is "élete legboldogabb időszaka" nyilván nem volt könnyű a földön járnia. A viszonylag könnyen jött siker, nagyon eltudja repíteni az embert és ezért lett olyan csicska...
2012. máj. 24. 10:53
 14/14 anonim válasza:

Valaki nem tudja, hogy hol lehet olyan kék sapkát venni amit ő hord? Boltot, honlap címet légyszi mondjatok.

Köszi.

2012. máj. 27. 10:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!