Nagyon szomorú vagyok M. Jackson halála miatt, semmihez sincs kedvem. Mivel nyugtassam meg magam?
én is ugyanigy vagyok. egyfolytába csak rá gondolok, nem birom elfelejteni. ha épp véletlenül nem rá gondolok akkor is eszembejuttatja valami: tv, rádió, ujság. mindenhol ez megy.
és igazábol az a furcsa hogy nem is voltam igazábol a rajongoja. 14 éves lány vagyok. szoval nem is nagyon ismertem. tudom hogy létezett, meg nagyon jól énekelt, meg hogy egy kicsit "furin" nézett ki, de amugy semmi, a számait se nagyon ismertem. és amikor az interneten olvastam hogy meghalt, elkezdtem sirni. azota is nagyon nagyon szomorz vagyok. és tökre teccik olyan jól néz ki ezen a képen: [link]
RIP!!:-(
Nagyon örülök annak, hogy egyesek ilyen véleményen vannak. Én is sírok minden nap, imádom a zenéjét és a személyiségét. Teljesen véletlen volt hogy megszerettem (most nem szeretném elmondani mert igen hosszí de ha kéred megírom a történetet priviben), azóta kimondhatatlanul imádom. Én csak úgy tudom lenyugtatni magam, ha minden nap hallom azt a csodálatos gyengéd, bársonyos hangját. Minden este az egyik CD-jére alszom el (most is azt halgatom), nagyon jó hallani, szinte érzem, hogy nekem énekel. Nekem mindig minden témáról valaminek a kapcsán eszembe jut Ő, és akkor a könnyek is a szemembe szöknek.
Egyszerűen csak gyászolom minden léptemen-nyomomon.
Szeretem.
R.I.P.
És én még csak 13 vagyok.
Úgy sajnálom, hogy nem élhettem hamarabb egy kicsivel...
gyönyörűt írtál!
imádom én is, KIMONDHATATLANUL!!!
Úgy hiányzik!
<3
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!