Kezdőoldal » Szórakozás » Sztárok, bulvár » Nagyon szomorú vagyok M....

Nagyon szomorú vagyok M. Jackson halála miatt, semmihez sincs kedvem. Mivel nyugtassam meg magam?

Figyelt kérdés
Egyszeruen depresszióba estem, az éjszaka sem tudtam aludni, csak a klippjeit néztem a TV-ben. Rendesen ki vagyok borulva :( Egyszeruen nem hiszem el, hogy itthagyott és átadta a helyet a szerencsétlen tehetségtelen kis tátogó "énekeseknek". Már zenét sincs kedvem hallgatni, csak Jackot :( Nem voltam nagy rajongója, zenéit is csak akkor hallgattam amikor ment a rádióban, de egyszeruen nem tudom elhinni, hogy meghalt. Lehet, hogy megbolondultam! Nem tudom elviselni, hogy nincs tobbé...
2009. jún. 27. 18:02
 1/9 anonim ***** válasza:
89%
Nem bolondultál meg.Ez természetes,én is így voltam 2 éve,amikor Kaszás Attila ment el,volt úgy ,hogy sírtam,pedig még csak általánosba jártam.Emlékszem rá,az első két hét volt nagyon nehéz,amikor vezető hír volt a híradóban.Egyszerűen nem tudtam másra gondolni,még a felvételi alatt is ő járt az eszemben.Senkivel sem volt kedvem beszélni,teljesen magamba zárkóztam.Ez tartott kb.kilenc hónapig.Addig még színházba sem tudtam elmenni.
2009. jún. 27. 18:18
 2/9 anonim ***** válasza:
85%
És még a halála után kb egy évig a róla készült felvételeket néztem.
2009. jún. 27. 18:20
 3/9 anonim ***** válasza:
100%

én is ugyanigy vagyok. egyfolytába csak rá gondolok, nem birom elfelejteni. ha épp véletlenül nem rá gondolok akkor is eszembejuttatja valami: tv, rádió, ujság. mindenhol ez megy.

és igazábol az a furcsa hogy nem is voltam igazábol a rajongoja. 14 éves lány vagyok. szoval nem is nagyon ismertem. tudom hogy létezett, meg nagyon jól énekelt, meg hogy egy kicsit "furin" nézett ki, de amugy semmi, a számait se nagyon ismertem. és amikor az interneten olvastam hogy meghalt, elkezdtem sirni. azota is nagyon nagyon szomorz vagyok. és tökre teccik olyan jól néz ki ezen a képen: [link]

RIP!!:-(

2009. jún. 29. 17:02
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
Idézd meg, és búcsúzz el Tőle! Sokat segít!
2009. júl. 11. 21:19
 5/9 anonim ***** válasza:
Nekem is ugyanaz van mint amit az utolsó előtti válaszoló írt. Eddig nem is nagyon hallgattam a zenéit, csak párat, de mostmár ő a kedvencem és csak az ő zenéit hallgatom.
2009. júl. 13. 02:49
 6/9 anonim ***** válasza:

Nagyon örülök annak, hogy egyesek ilyen véleményen vannak. Én is sírok minden nap, imádom a zenéjét és a személyiségét. Teljesen véletlen volt hogy megszerettem (most nem szeretném elmondani mert igen hosszí de ha kéred megírom a történetet priviben), azóta kimondhatatlanul imádom. Én csak úgy tudom lenyugtatni magam, ha minden nap hallom azt a csodálatos gyengéd, bársonyos hangját. Minden este az egyik CD-jére alszom el (most is azt halgatom), nagyon jó hallani, szinte érzem, hogy nekem énekel. Nekem mindig minden témáról valaminek a kapcsán eszembe jut Ő, és akkor a könnyek is a szemembe szöknek.

Egyszerűen csak gyászolom minden léptemen-nyomomon.

Szeretem.

R.I.P.

És én még csak 13 vagyok.

Úgy sajnálom, hogy nem élhettem hamarabb egy kicsivel...

2011. nov. 14. 22:13
 7/9 A kérdező kommentje:
Nekem már sikerült túltennem magam rajta, de még most is vannak olyan pillanatok mikor ráébredek, hogy soha nem találkozhatok vele... Nagyon imádom őt! Neki adtam a szivem, ezért nem adom senki másnak.
2011. nov. 14. 22:39
 8/9 anonim ***** válasza:

gyönyörűt írtál!

imádom én is, KIMONDHATATLANUL!!!

Úgy hiányzik!

<3

2011. nov. 15. 14:36
 9/9 anonim ***** válasza:
Én még most is nagyon szomorú vagyok azért mert meghalt én ezt nem tudom kiheverni mert nem bírom a halált és ha rágondolok majdnem mindig elsírom magam mert IMÁDOM
2017. febr. 26. 14:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!