Kezdőoldal » Szórakozás » Sztárok, bulvár » Születik mégegy olyan nagysike...

Születik mégegy olyan nagysikerű popsztár mint Jacko? (Michael Jackson? )

Figyelt kérdés
2009. jún. 27. 13:05
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
100%
NEM! Jackó olyan határokat olyan gátakat tört át amit ma már senki nem tudna megtenni! Hatalmas sztár volt!!! Sosem lesz még egy olyan ember mint ő!!!!
2009. júl. 1. 20:30
 12/21 anonim ***** válasza:
100%

Őt senki sem tudja majd pótolni!!!

RIP MJ :(

2009. júl. 5. 15:16
 13/21 anonim ***** válasza:
100%
SOHA! Számomra ő marad a király örökre! És sztem soha nem lesz még egy olyan ember mint ő volt..aki így tud táncolni és énekelni..aki ilyen jólelkű! áá..:'(:'(
2009. aug. 4. 17:50
 14/21 anonim ***** válasza:
100%
Ne hívjátok őt "Jacko"nak mert ő Jackson! A Jacko csak a sajtó találta ki..gúnynévként!:S
2009. aug. 4. 17:54
 15/21 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem soha nem lesz még 1 ilyen ember, ő nagyobb volt mint Elvis Presley. Csak azt sajnálom, hogy nem volt elég okos. Ezt ne értsétek félre. Szerintem Michael 1 hihetetlenül kedves ember volt, csak naív, és buta, nem vette észre hogy kihasználták a körülötte lévől...
2009. aug. 7. 01:32
 16/21 anonim ***** válasza:

Én is így vagyok, mint az előttem író...

Eddig nem nagyon ismertem a zenéjét, szinte sehol sem hallottam.....A klipjeit is még csak most láttam először, amikor meghalt....De azóta nem tudok meglenni nélkülük...

Szerintem sem fog még egy ilyen sztár születni...

Egészen a temetése napjáig el sem akartam hinni, hogy meghalt..szegény

2009. szept. 5. 19:45
 17/21 anonim ***** válasza:
ja...nem az előzővel értek egyet, nem rá gondoltam.
2009. szept. 6. 18:36
 18/21 anonim ***** válasza:

áá...annyira idegesít,h nemet nyilatkoznak!!akkor szólj hozzá ilyet,ha ugyanezeket a rekordokat, hírnevet megszerezted..addig a kis pofácskádat csukd be!:)

számomra nem!!Michael Jackson talán nagyobb legenda mint Elvis Presley.A Moonwalk tánclépése, a 9-10 rekordja.. a tánca,éneklése. Komolyan,lehet aranyembernek nevezni!:) csak h a kezdeteket nem csalással szerezte meg,hanem kínos,nehéz munkával! Apja,Joe 5-6 éves korában gyakoroltatta egésznap,verte.. Nagy csillag az egész világnak! Még egy ilyen csodás ember nem lesz a világon!

rEST IN PEACE.. we love you (L) már aki..

2009. nov. 13. 22:01
 19/21 anonim ***** válasza:
jah és amúgy nem Jacko!! az azt jelenti,h flúgos,és nagyon utálta! mert a média kezdte el így hívni..
2009. nov. 13. 22:04
 20/21 anonim válasza:

Ez buta kérdés :D

A Válasz természetesen nem...Még az "Antik" sem mondhatják hogy tehetségtelen volt.Ha meg valaki megmondja megnézném mit csinálna a színpadon:D

Az meg más hogy az összes "playback-es" sztár az ő tánclépését utánozza.AZ NEM UGYAN AZ!

Szívünkben örökké élsz Michael!<3

2010. máj. 3. 18:24
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!