Születik mégegy olyan nagysikerű popsztár mint Jacko? (Michael Jackson? )
Őt senki sem tudja majd pótolni!!!
RIP MJ :(
Én is így vagyok, mint az előttem író...
Eddig nem nagyon ismertem a zenéjét, szinte sehol sem hallottam.....A klipjeit is még csak most láttam először, amikor meghalt....De azóta nem tudok meglenni nélkülük...
Szerintem sem fog még egy ilyen sztár születni...
Egészen a temetése napjáig el sem akartam hinni, hogy meghalt..szegény
áá...annyira idegesít,h nemet nyilatkoznak!!akkor szólj hozzá ilyet,ha ugyanezeket a rekordokat, hírnevet megszerezted..addig a kis pofácskádat csukd be!:)
számomra nem!!Michael Jackson talán nagyobb legenda mint Elvis Presley.A Moonwalk tánclépése, a 9-10 rekordja.. a tánca,éneklése. Komolyan,lehet aranyembernek nevezni!:) csak h a kezdeteket nem csalással szerezte meg,hanem kínos,nehéz munkával! Apja,Joe 5-6 éves korában gyakoroltatta egésznap,verte.. Nagy csillag az egész világnak! Még egy ilyen csodás ember nem lesz a világon!
rEST IN PEACE.. we love you (L) már aki..
Ez buta kérdés :D
A Válasz természetesen nem...Még az "Antik" sem mondhatják hogy tehetségtelen volt.Ha meg valaki megmondja megnézném mit csinálna a színpadon:D
Az meg más hogy az összes "playback-es" sztár az ő tánclépését utánozza.AZ NEM UGYAN AZ!
Szívünkben örökké élsz Michael!<3
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!