Kezdőoldal » Szórakozás » Sztárok, bulvár » Születik mégegy olyan nagysike...

Születik mégegy olyan nagysikerű popsztár mint Jacko? (Michael Jackson? )

Figyelt kérdés
2009. jún. 27. 13:05
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
98%

Michael Jackson elment, vele egyutt meghalt a zene is számomra :( Sajnos az emberek csak most fogták fel, hogy milyen nagy tehetség volt, amikor már nincs.. Azelott csak gúnyolódtak rajta meg hulyeségeket beszéltek róla, most meg már mindenkinek hiányzik.

Hát ahogy így elnézem ezt a mai defektes világot, nem hiszem, hogy szuletik mégegy Jacksonhoz hasonló ember a világra, vagy ha igen, azt már nem fogják észre venni az emberek. A mai modern világban mindenkinek csak a moslék kell, az igazi muvészeket meg elhanyagolják, egyedi stílusuk miatt lebolondozzák...

Gratulálok!

2009. jún. 27. 13:11
 2/21 anonim ***** válasza:
89%
az elöttem szólóhoz nem lehet mit hozzátenni, 100%-ban igaza van.
2009. jún. 27. 13:29
 3/21 anonim válasza:
95%
NEM!
2009. jún. 27. 13:43
 4/21 anonim ***** válasza:
94%

Valaki azt nyilatkozta:egy évszàzadba csak egy ilyen tehetséges ember születik.

A következöt màr mi sem éljük meg.

Viszont Jackson hasonmàs kizàrt!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ö csak egy volt.

Ö legenda volt,legenda,és legenda is marad örökre.

2009. jún. 27. 15:38
 5/21 anonim ***** válasza:
95%

Szerintem sem!!!

Teljesen egyetértek az első válaszolóval.

Nekem is az jutott eszembe, hol voltak eddig ezek a híres jóbarátok??? Most az összes Hollywood-i híresség azt mondja, hogy a barátja volt, de mikor a tárgyalásai voltak szegénynek??? És az utóbbi években, mikor anyagi gondjai voltak, akkor senkinek sem jutott eszébe!

Sajnálom ami vele történt.

2009. jún. 27. 15:51
 6/21 anonim ***** válasza:
94%
Lehetetlen hogy legyen még egy ilyen csodálatos ember ekkora tudással rendelkezzen megint mint azt megadta az Isten Jackson személyében! Ez olyan mintha lenne egy olyan tudású ember mint te, vagy akárki! Még egy ember nem lesz ugyanolyan mint más volt!
2009. jún. 27. 20:36
 7/21 anonim ***** válasza:
90%

Sokan Elvis halálakkor is ezt kérdezték,aztán jött Jacko.

De nagyon igaza van az elsőnek.A mai elcelebesedett világban vajmi kevés az esély egy újabb igazán tehetséges és ugyanakkor szerény világsztárra.

2009. jún. 28. 08:18
 8/21 A kérdező kommentje:
Szerintem sem fog.Nagyon jó hangja volt,bár nemsokat hallgattam a zenéit de jó zenéi voltak és jó mozgású volt.
2009. jún. 28. 11:40
 9/21 anonim ***** válasza:
100%
osztálykiránduláson volt vita haverok között h "nem igaz h senkinek nincs meg a smooth criminal a telóján"
2009. jún. 28. 16:58
 10/21 anonim ***** válasza:
100%
én is csak most fogtam fel h milyen fontos ember ment el tolunk.eddig csak elvoltam,jó Michael jackson,mit csináljak vele....de most hogy nincs,most kezdtem igazán rajongani érte,nemtom mért.És biztos hogy nemlesz mégegy Jacko!és a Pop királya címet senki nemveheti el tole!!az tuti
2009. jún. 29. 17:57
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!