Király Linda mennyire imert külföldön? Mely országokban
ismert?
Figyelt kérdés
2009. jún. 27. 10:12
1/6 anonim válasza:
USA pár államában max, máshol nem nagyon!
2009. jún. 27. 10:27
2/6 anonim válasza:
Erre a kérdésre nehéz válaszolni. Széles körben csak Magyarországon ismert. De az USA-ban a zenei életben dolgozók ismerik a nevét, csak a közönséghez még nem nagyon sikerült eljutnia. A Can't let go című számát játszották a rádiók pár országban, hogy milyen eredményekkel, azt fejből nem tudom, de ha rákeresel a neten kiadja (de ha jól emlékszem Hollandiában volt sikeres) és a videoklippet a youtube-on 2 milliónál többen látták, pedig Magyarországról nem lehet megnézni. De készülőben van egy nemzetközi lemeze, miután az megjelent talán külföldön is ismert lesz.
2009. jún. 27. 12:11
3/6 anonim válasza:
Magyarországon ismert, az biztos... Amerikában is ismerik páran, de ott nem olyan nagy sztár mint itthon.
Az amerikaiak nem is szeretik Lindát, hiába játsszák le minden órában a Can't let go c. számát!
2009. jún. 27. 14:50
4/6 anonim válasza:
Szerintem Magyarországon sem túlságosan kedvelik,max ismert.Az USA-ban rengeteg énekesnő van ezen a vonalon (mind eredetibbek és tehetségesebbek is nála),úgyhogy csak egy a millióból.
2009. jún. 28. 08:25
5/6 anonim válasza:
hogy is volt? :D
nyújts feléje védőkart ha küzd ellenséggel, s eljön aki segítsen neki ? :D
2009. jún. 28. 17:04
6/6 anonim válasza:
Haszétnézel Youtubon, a videók és kommentek közt, láthatod, hogy európa szerte ismert. Több Brit és német táncos táncol a Cant let go-ra. MIvel a lemeze még nem jelent meg, nem beszélhetünk világhírnévről.
Én úgy tudom az usában nem is nagyon játszották a Cant let go-t, de a neten utánna tudsz nézni.
Viszont a szakmán belül, az amerikai hírességek ismerik. pl.: Bruce willis, Mariah Carey, Eric Bennet és sok jó nevű producer.
Viszont annyi biztos, hogy sok magyar énekes cserélne vele...
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!