Kezdőoldal » Szórakozás » Sztárok, bulvár » Miért van az, hogy a jó pasik...

Miért van az, hogy a jó pasik többsége meleg?

Figyelt kérdés
Pl. Neil Patrik Harris,Adam Lambert stb...

#meleg #Adam Lambert #Neil Patrik Harris
2012. máj. 12. 22:03
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
57%

én ebben NAGYON egyetértek.

És az mi, hogy 3 évig szerelems vagyok egy srácba (még kislányként) aztán végre kezdeményezni kezdtem, DE kiderül, hogy meleg. hát basszus.

2012. máj. 12. 22:10
 2/18 A kérdező kommentje:
Örülök hogy egyet értesz...mások szerint ez hülyeség
2012. máj. 12. 22:21
 3/18 anonim ***** válasza:
Akármennyire hízelgőnek találom ezt, ellent kell mondanom :) Statisztikailag kevés a pasik között a meleg, és a meleg közösséget talán közelebbről ismerve azt is elárulhatom, hogy kevés közöttünk az igazán jó pasi :) Talán annyi, hogy meleg fiúk általában többet adnak magukra, mint a heterók.
2012. máj. 12. 22:43
 4/18 anonim ***** válasza:
19%
Rákerestem gyors hogy is néz ki ez a Adam Lambert, hát hallod nincs nálad túl magasan a mérce ha neked ez jó pasi:D
2012. máj. 13. 02:03
 5/18 anonim ***** válasza:
02:03 Igaz is, köztudottan egyfajta mércéje létezik a jópasiságnak, mindenkinek ugyanazok a külső jegyek tetszenek... /sarcasm
2012. máj. 13. 02:05
 6/18 anonim ***** válasza:
59%

Vágom én, de akkor is nézz már rá a szerencsétlenre, mi férfias van ebbe?

Tipikus metrószexuális díszb*zi.

2012. máj. 13. 02:32
 7/18 A kérdező kommentje:
2012. máj. 13. 08:32
 8/18 gepzene ***** válasza:
Ilyenekkel van tele az utca!
2012. máj. 13. 09:25
 9/18 anonim ***** válasza:

02:32 A szó, amit keresel, "metroszexuális", és per definitionem elég nehezen alkalmazható egy meleg pasira :) És szemlátomást nem érted, mert még mindig axiómaként kezeled, hogy a nők a "férfias" pasikat tartják jó pasinak...

Kérdező: Ez összesen 4 pasi, erősen távol áll az általad emlegetett "többségtől" - szerintem csak az elérhetetlenség miatt tűnik fel, hogy ők melegek, igazából még mindig csak a csak egy töredékét alkotják a vonzó médiaszemélyiségeknek. Hidd el, én meleg vagyok, és tudom, hogy a nekem tetsző celebek túlnyomó többsége (látszatra legalábbis) heteró.

2012. máj. 13. 09:30
 10/18 anonim ***** válasza:
75%

Adam Lambertet ne merd leszólni ha nem ismered. :@

Díszb*zi esetleg apád.

2012. máj. 15. 18:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!