Kezdőoldal » Szórakozás » Sztárok, bulvár » Csak én unom már marhára Plazmát?

Csak én unom már marhára Plazmát?

Figyelt kérdés
Mindenki annyira dicsérgeti, milyen tehetséges, pedig abszolút egy jellemtelen 0. 100 tehetségesebb rapper van nála Magyarországon, csak ők nem mennek be tv-be hogy bábként rángassák őket. (lásd egyik nap még nagyképű rapper, aztán meg ilyen érzelgős páwa)
2012. máj. 9. 20:24
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
*m
2012. máj. 12. 13:35
 12/15 anonim válasza:
Jaj el bújhat a gyászba egy rohadt csicska megszökőt a híd alól elegem van mindenki ezzel a ge ci plazmával jön már-.-"
2012. máj. 12. 22:56
 13/15 anonim ***** válasza:
55%
Már igazán ideje lenne kiesnie... Sokat elmond a csillag születikről meg Magyarország értelmi színvonaláról az, hogy még bent van.
2012. máj. 13. 00:21
 14/15 anonim ***** válasza:

kedves kérdező. Gratulálok!! Rokon lelkek vagyunk. :D

Nem nézek Csillag Születiket, de arányba 100-ból kb 99-en egyfolytábr róla dumálnak nekem. Gondoltam megnézem. Basszus semmit sem ér!!! S az a válogató... SZÁNALMAS. "Mindenkinek írtam aki a volt exem" EMBERSÉGBŐL LEVIZSGÁZOTT. S még beszélgetni sem tud rendesen. Basszus. Ha ennyire nem bírja a csalódásokat, akkor ha ki esik mi lesz? Megöl valakit? Vagy az X-Faktorba is jelentkezik s ír egy dalt a Csillag Születikről? S azután a Megasztárba is? És ott az RTL-ről.? Ha egyáltalán Dalnak lehet nevezni.

Szerencsétlen hülye kölyök, utálom. Essen már ki ;)

2012. máj. 14. 16:11
 15/15 anonim ***** válasza:
Én azt sem tudom ki az, persze a nevét hallottam, meg asszem valami számát is yt-n, de gyorsan elkapcsoltam, mert láttam, hogy nem nekem való. Nem kell TV-t nézni és máris nem fogsz hallani róla.
2012. máj. 18. 16:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!