Kezdőoldal » Szórakozás » Sztárok, bulvár » Csak én unom már marhára Plazmát?

Csak én unom már marhára Plazmát?

Figyelt kérdés
Mindenki annyira dicsérgeti, milyen tehetséges, pedig abszolút egy jellemtelen 0. 100 tehetségesebb rapper van nála Magyarországon, csak ők nem mennek be tv-be hogy bábként rángassák őket. (lásd egyik nap még nagyképű rapper, aztán meg ilyen érzelgős páwa)
2012. máj. 9. 20:24
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
igen
2012. máj. 9. 20:59
 2/15 A kérdező kommentje:
agyrém, média bohóc....
2012. máj. 9. 21:03
 3/15 anonim ***** válasza:
Jajj már. Miért zavar ennyire? Nem kell nézni ha nem akarod. Én se nézem, de szerintem semmi baj a sráccal. Az meg, hogy nem "nagyképű" azért van, mert nem sípolhatják ki végig a szövegét.
2012. máj. 9. 21:14
 4/15 A kérdező kommentje:
Csak az zavar hogy már a csapból is ő folyik...
2012. máj. 9. 21:16
 5/15 anonim ***** válasza:
100%

Én is hasonlóan vagyok vele mint te :) Tényleg nem egy nagy szám a rapje, és tényleg vannak sokkal, de sokkal jobb magyar rapperek.

Most épp ő a nehéz sorsú srác, akit sokat lehet mutogatni és dumálni a nehéz sorsáról..a média el lesz vele egy ideig.

2012. máj. 9. 21:49
 6/15 anonim ***** válasza:
Engem csak az zavar hogy látszik szerencsétlenen hogy nem sok IQ-val áldotta meg a jóisten... Szerintem sem valami nagy szám.
2012. máj. 10. 01:31
 7/15 anonim ***** válasza:
Énis unom. A környezetemben mindenhol ezt zengik, hogy plazma így meg úgy.. és akkor még én vagyok a rossz, ha fölszólalok, hogy ugyan vegyenek már vissza.-_-
2012. máj. 10. 17:37
 8/15 anonim ***** válasza:
Nekem ő az egyik kedvenc karakterem az X-men-ben :)
2012. máj. 10. 19:02
 9/15 anonim ***** válasza:
0%
én bírom:))) aki nem szereti meg hagyja békén, ő ilyen és így kell elfogadni, ha meg nem tudod, SZÁLLJ LE RÓLA!!!:)
2012. máj. 12. 10:04
 10/15 anonim ***** válasza:
én nagyon szerete ;')
2012. máj. 12. 13:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!