Kezdőoldal » Szórakozás » Sztárok, bulvár » Marilyn Manson-nak mi baja?

Marilyn Manson-nak mi baja?

Figyelt kérdés
beütése van vagy mi hogy úgy öltözik mint egy agyalágyult
2012. máj. 7. 16:37
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
22%
Ja és nem vagyok az édesed akárki is vagy. Mi lessz még itt? Már Trollozni se lehet? XD
2012. máj. 29. 16:41
 12/25 anonim ***** válasza:
14%
Igenis kivette és le****ta magát és a gitárost és a dobost is. A b***nak is van álca barátnője/felesége. sok jó nő bukik az idiótákra, sajnos.
2012. máj. 29. 16:44
 13/25 anonim ***** válasza:
15%
Menjetek inkább kapálni, ha ennyi felesleges erőtök van, amit nem tudtok máshol levezetni. Tik vagytok parasztok és szánalmasak fanboyok és fangirlek. :)
2012. máj. 29. 16:46
 14/25 anonim ***** válasza:
67%

Miért talán ott voltál te szerencsétlen?

Manson erre úgy reagált, hogy: "Emberek, szerintetek mit csinálnék egész nap, ha le tudnám szopni magam?"

Szánalmasak vagytok,hogy hisztek a médiának.

Amúgy én nem tudom ki vagy, de abban 100%-ig biztos vagyok, hogy Manson 1000-szer jobban néz ki nálad.

És nem vagyok emós és Manson sem az.

2012. máj. 29. 17:24
 15/25 anonim ***** válasza:
76%

Mennyi f@sz van itt aki csak a külső és a pltykák alapján ítélkezik, mondjátok, magatoról is eliszitek ha azt írja az újság hogy sz¤pjátok magatokat etc.? Amúgy aki szerint b*zi eláshatja magát, jó mélyre. Csak kimondja mi a véleménye, kövezzük meg azonnal, persze!-.- hisz ez a megoldás mindenre...

Egyébként meg, nem emós!

2012. máj. 29. 18:18
 16/25 anonim ***** válasza:
8%

Azoknak üzenném, akik még mindig nem vágták le, hogy csak trollozok itt, hogy csináljanak egy gyors IQ tesztet. XD

Trollozás meg annyit jelent, hogy direkt provokáló kommenteket ír valaki, általában saját maga szórakoztatására. Hihetetlen, hogy vannak olyanok akik ennek mindig bedőlnek. ROFLMAO!!!!

2012. máj. 31. 15:57
 17/25 anonim ***** válasza:
35%
Amúgy meg szeretem a rockzenét, de nem azt a fajtát amit a Marylin Manson csinál. Ha meg a figyelmet szeretné felhívni magára azt más módon is elérhetné szerintem. Nem attól lesz valaki eredeti, hogy horrorisztikus sminket visel koncerteken és nyilvános szerepléseken és női ruhákban jelenik meg partykon meg hasonló, mert azt mások is megcsinálták már. Nem ennyire drasztikusan, de hasonló módon. Minden olyan ember aki médiában szerepel, tisztában kéne azzal legyen, hogy vannak akik felnéznek rá, példaképként követik. Épp ezért kéne olyan példát mutatnia amit érdemes követni. Kiadhatna pl. egy olyan lemezt amin az igazi énektudását mutatja meg, nem ezt a halál-hörgést és siralmat. Lehet, hogy tök jó hangja van, de nem is tudunk róla mert minden számában csak ezen a hörgő hangon "énekel".
2012. máj. 31. 16:10
 18/25 HotChoc ***** válasza:
39%
Már van olyan lemeze amin énekel! Szerintem jó az "igazi" hangja. Nem vagyok emo, goth, vagy elvetemült MM fan sem, de hát Lady GaGa is mászkál ilyen szerelésekben ;) Különben tényleg vannak olyan képei, amiken már egy kissé ijesztő...szóval is-is.
2012. júl. 4. 09:18
 19/25 anonim ***** válasza:
73%

a "halál-hörgés" például ebben van: http://www.youtube.com/watch?v=mxJqMFL4PPk

és Manson nem szokott hörögni, légy tisztában vele mi az a hörgés!

2012. júl. 4. 10:25
 20/25 anonim ***** válasza:
73%

Apátok fasza emo!-.-" Manson kimondja amit gondol,nem úgy mint ti..,meg egyesek!Gusztustalan,hogy mindent elhisztek az újságoknak.. am meg erre nem nagyon lehet mit mondani..

-.-"

2012. júl. 10. 15:02
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!