Szerinted is helyes Marilyn Manson?
Abban mi a helyes, hogy a saját farkát bekapja?
...de te tudod... jó hogy nem azt írod édi :)
Számomra nem túl szexi.
Meg hát nem igazán kedvelem, És a kinézete...jobb ha nem minősítem..
Hát basszus! Ennyi itt a h.lye?? Na az ilyen emberek miatt csinálja az egész felhajtást. Kitaláció az összes ilyen rémhír, mint azis , hogy náci, sátánista, és hogy ő az antikrisztus. Csakhát ebből gyűlik a pénz. Azis megveszi az albumát, megnézi legalább egy videóját, akinek gyakorlatilag fingja nincs az egész bandáról, csak az ilyen hülyeségek miatt megnézi, hogy pl leszopta magát. Nem, nem azért operáltatta ki a lengőbordáit, hogy orálisan kielégítse magát, hanem mert megverték, és eltörtek. Kiskutyákat se dobott a nézők közé, hogy tépjék szét, és nem lőtte ki a heréjét sem az űrbe.
Abból is mekkora felhajtás volt, amikor idejött Mo-ra koncertezni. Tiltakozott az egyház, persze nem vette észre, hogy ezzel inkább csak felkeltette az emberek figyelmét: "Na mit csinálhat ez a Manson, ha így utálja az egyház?" Persze, hogy sokan kiváncsiak lesznek rá. Ezekhez még társul a metal zene keverése a mainstreamebb ritmusokkal, valamint a polgárpukkasztó kinézet. Kő gazdag, csak éppen a fél világ hülyének nézi. Egyébként én se kedvelem, a kinézetét pedig főleg!
Ja És elvileg tök intelligens, okos.
Végre egy értelmes az utolsónak teljesen igaza van!Azt hittem már mindenki,elhisz mindent!Az a szomorú,hogy még ti szidjátok,kb. semmit sem tudtok róla!Egy nagyon intelingens ember,nem véletlenül csinálja azt amit,ha megértenéd a szövegeit és nem olvasnál szennyet akkor te is rá jönnél,de nem hiszem,hogy ez be fog következni!
Amúgy meg nehogy már elhiggyétek,hogy kivette a bordáját...
De, ha intelligens és okos, akkor miért néz ki így?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!