Kezdőoldal » Szórakozás » Sztárok, bulvár » Miért csinálnak majmot magukbó...

Miért csinálnak majmot magukból az emberek?

Figyelt kérdés
Pl Kiszel Tünde.Benkő Dániel,Sebeők János,Fekete Páko,Gáspár Győzi és családja(VV kinga,alekosz,christofel,éva,olivér,szandika....stb)Bikicsunáj,Szintiboy,stb stb stb.....és még sokan mások,ennyire megéri nekik anyagilag????
2012. ápr. 29. 17:32
 1/3 anonim ***** válasza:
100%

Mert mind1ik egy elkúrt kretén!! de leginkább a media az aki ostoba hogy leáll ilyenekkel..de mit is várni az eladósodott

magyaroktól(ország)

2012. ápr. 29. 17:34
 2/3 anonim ***** válasza:
Könnyebb, mint betonozni negyvenakárhányezerért, nem?
2012. ápr. 30. 07:55
 3/3 A kérdező kommentje:
egyetértek,de nem értem miért foglalkoznak velük ,miért fizetnek nekik....ennyire nagy a nézettség miattuk!?én 2 állásban is dolgozom reggeltől estig elég gyakran,emellett egyetemista vagyok albérletet fizetek,segítem a szüleimet anyagilag,22 éves vagyok és eszembe se jutna soha ,hogy celeb legyek azért mert fizetnek érte és jót röhöghessenek rajtam...ez számomra felfoghatatlan!Szandi
2012. máj. 5. 17:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!