Éden Niki és Éden Krisztián? Mit gondoltok? Többi lent
Figyelt kérdés
Szerintetek Nikinek bejött a Krissz? mert tudom hogy azt mondta hogy boldog párkapcsolatban él, meg hogy a játék része volt "elbolondítani" Krisztiánt, de azért volt pár dolog amit csak úgy nem csinálnák... pl.. smárolgattak meg ilyenek akkor muszaj volt ott valaminek lennie... az hogy odabujt hozzá az sztem normális. De azt is csodálltam hogy hagyta amit csinált vele Krisztián. És Krisztián? annak bejöhet a Niki, mondjuk rajta jobban látni hogy amióta Niki kiesett eléggé összezuhant szegényke... de hisz amikor Niki tévozott akkor még odasuugta Noémi fülébe hogy mond meg a Krisztiénnak hogy szeretem nagyonis, és hogy keressen majd meg... valami jelentősége csak volt... azért érdekel mert mondjuk a korkülömbség ellenére elég cukik voltak, és ők ketten tényleg erős párost alkottak.. Kár hogy ennek igy kellett történnie... :/ :( dehát ez van :) mostmár Krisztiánnak szurkolok :)2012. ápr. 15. 20:17
1/1 anonim válasza:
Szerintem kamu az egész. Annyira felfújják ezeket a dolgokat, hogy az csak nah. Én szoktam nézni de van egy két dolog amit a műsorvezető is elbénázott a tegnap este folyamán. Kicsit feltünő vol.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!