Ki járna Zentai Márkkal?
Figyelt kérdés
Szerintetek helyes?2009. jún. 18. 03:09
1/28 anonim válasza:
túlságosan cukifiú kategória :D nem, nem tetszik :) meghagyom a 14-15 éves lányoknak :D
20/L
4/28 anonim válasza:
Ha meleg lennék biztos bejönne :P
24/F
5/28 anonim válasza:
Akik írták, hogy biztos nem szerintem maguk alá pisilnének ha oda dobna nekik egy "sziát" XD
(19/F)
6/28 anonim válasza:
lol, most néztem meg kiaz :D:D a haja olyan presser gábor reloaded :D de amúgy én jobban szeretem a FÉRFIAKAT, mint a hasonló tinibálványokat... az a baj h egy ilyen "helyes" pofi mögött sokszor teljesen mást talál az ember, mint amire számított. és a hangja... :S
7/28 anonim válasza:
Szerintem úgy néz ki,mint egy rossz b.zi. A hangja csak rátesz egy lapáttal
18F
8/28 anonim válasza:
miért mondja az egyik válaszoló, hogy akik "nem"-et mondanak azok hazudnak? :D ilyen béna emberek rajongói általában nagyon naivan tudatni szokták a nagyvilággal tetszésüket :D
én sem járnék vele, nekem állandóan egy óvodás jut róla eszembe
9/28 anonim válasza:
Nekem nagyon bejön. Főleg, hogy most levágatta a haját, szerelmes vagyok belé. :) Persze csak egy kis plátói fellángolás.
22/N
10/28 anonim válasza:
Hát én nagy ívben sz*rnám le, ha odadobna nekem egy 'szia'-t...Visszaköszönnék, mert úgy illik, de nem fulladnék bele a nedvembe. Van nekem százszor helyesebb, FÉRFIAS szerelmem :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!