Szerinted jó a humora a Hajósnak?
Figyelt kérdés
Nézem a Csillag születik-et és nekem nagyon gyenge a humora ,minden produkció után elsüt egyet ,de én eddig egyszer sem tudtam rajta nevetni még magamban sem.
Fankadelinek volt egy zenéje amiben mondta,hogy "Humorherold Hajós" eddig csak ezt az utalást hallottam rá,hogy szar a humora, Heti hetest sosem néztem.
Szerinted milyen?
2012. ápr. 7. 20:01
1/9 anonim válasza:
Én nagyon bírom azt az embert, szerintem hihetetlenül jófej, a Heti Hetest csak miatta szoktam nézni. A családom is szereti és olyan embert nem is ismerek, aki nem:)
2/9 anonim válasza:
Szerintem most úgy érzi, hogy befutott, és öntelt lett. Nagyon azt hiszi, hogy most már mindent megtehet, ő "kinyilatkozik", s hiszi, hogy minden jól áll neki. Míg szerényebb volt, jobb volt.
3/9 anonim válasza:
Én bírom a krapekot sokan szerintem nem értik a humorát mert a poénjai mögött komoly mondandó van. Amúgy a Csillag születik rossz példa mert ott előre megírt szövegkönyv van ott 1 szerepet játszik
5/9 anonim válasza:
Én a csillagszületikben sokat röhögtem a viccein, de lehet hogy azért, mert nem vagyok az a komoly típus. Meg amúgyis bírom a csávót :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!