Mely magyar ismert emberek helyesek?
Figyelt kérdés
Nem vagytok féltékenyek rájuk, ha a párotok őket nézni a tvben?2009. jún. 15. 21:50
12/28 anonim válasza:
Ja meg Hujber Feri:D
Előző voltam:P
13/28 anonim válasza:
Hujber Feri tényleg jó pasi :D Csányi Sándorban is van valami, meg Berecki Zoltán a Rómeó és Júliában Mercutiot alakítva nagyon szexi volt :D
14/28 anonim válasza:
Kamarás Iván, Kiss Tibi (Quimby frontembere), Bocskor Gábor...áhh de mindegyikük öregebb máár...
15/28 anonim válasza:
Gyurta Dani, Cseh Laci (már amikor van haja...)
16/28 werte válasza:
Csak pasik jöhetnek?
Ha igen akkor:FIESTA-s Tibi:)
Nő: Görög ZITA (imádom)
17/28 A kérdező kommentje:
Érdekes olvasni a véleményeket. Ebből is látszik, hogy az embereknek mennyire eltérő ízlésük lehet. Egyébként vannak olyanok (Szabó Kimmel Tamás, Botond, Csányi, stb.), akik nem rendelkeznek tökéletes vonásokkal, főleg az arcvonásokra gondolok, de van bennük mégis valami bájos.
2009. jún. 16. 07:11
18/28 anonim válasza:
Müller Attila
Puskás Peti
és nekem is Csányi,de,hogy mi azt nemtom,pedig fene ronda feje van,de mégis bejön:D
21/L
19/28 anonim válasza:
Nekem a BK-s Attila /a Miki meg az András féltestvére/
a favoritom,imádom
20/28 anonim válasza:
nekem az abszolút első számú: KIRÁLY VIKTOR :)
de helyes még Kucsera Gábor és Kinter Oszkár is
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!