Szeretnél olyan helyes férfi lenni mint Justin Bieber?
2012. ápr. 1. 00:04
11/25 anonim válasza:
Igen , a érfi szo kicsit tulzás és nagyon gyerek arca van és ha ő lennék akkor sp.lenne a barátom ugyhogy inkább huzzon zacskot a fejére xDD
12/25 anonim válasza:
Justin és a férfiság két kulön univerzum xĐ
13/25 anonim válasza:
a férfi és a justin bieber szó valahogy üti egymást
14/25 anonim válasza:
ÉN INKÁBB ILYEN HEJES FÉRFIT SZERETNÉK MAGAMNAK!LÁWCSIHH!
15/25 anonim válasza:
"férfi" ? Fogalomzavarod van. Ha így néznék ki akkor legszívesebben röhögve mennék neki 1 láncfűrésznek.
16/25 A kérdező kommentje:
A 18 éves az már nem gyerek, az már férfi!
2012. ápr. 21. 13:21
17/25 anonim válasza:
elírtad:
Szeretnél olyan szép nő lenni, mint Justin Bieber?
18/25 chrishu válasza:
Kérdező: Miért lenne úgy, hogy egyik nap 17 évesen még gyerek másnap meg már felnőtt férfi? Amúgy meg akinek 18 évesen mutál a hangja az miért lenne férfi? Az én hangom 11 évesen mutált már...
19/25 anonim válasza:
már 18 éves?? :OO Ne már. Azt hittem hogy 13 vagy max 14. :OO .. Ezt nem értem... Hogy van olyan gyerekes hangja?? Tesóm is 18, de mélyebb hangja van mint apámnak. Pedig apámnak nincs nőhangja.
20/25 anonim válasza:
Nem szeretnék soha az életbe egy olyan kislány lenni mint ami ő
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!