Mit gondoltok Hilary Duffról?
Figyelt kérdés
2009. jún. 13. 19:37
1/8 anonim válasza:
azt, hogy szerintem jók a filmjei és Hilary is széép
2/8 anonim válasza:
szép csaj, nem rossz filmekkel, egy számát szeretem (sweet sixteen) de amúgy kicsit megcsinált amerikai tinilány beütése van
3/8 anonim válasza:
Nem szeretem. Nekem a 'Duff' névről egy rockzenész jut eszembe, és olyan kiábrándító, amikor a google ezt a szőke libát dobja ki 3 oldalon keresztül... -.-"
4/8 anonim válasza:
A filmjeit szeretem, szerintem jó volt az a tinilányos imige, mint ami Britneynek is volt, hát igen, annyi az árnyoldala, hogy az megcsinált, nem eredeti.
A számaiból egy-kettő tetszik.
Amúgy szép csaj, csak nagyon lefogyott az elmúlt időben, talán már vissza hízott egy kicsit.
5/8 anonim válasza:
Szerintem tehetséges, jók a filmjei, mint énekesnő is bejön. És azt is hozzátenném, hogy nem botrányos.
6/8 anonim válasza:
Imádom..:Dimádom a filmeit a számait és őt magát..(amennyire ismerem persze)
7/8 anonim válasza:
Én nagyon szeretem,szerintem szép csajszi és jók is a filmjei,és a hangja sem rossz. :)
8/8 anonim válasza:
23:02-->Megcsinált amerikai tinilány?:O
Látszik,hogy semmit nem tudsz róla.
Hilary
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!