Szerinted megérdemelte Damu a büntetését, és vajon tényleg megtette amivel vádolták?
Figyelt kérdés
2012. márc. 22. 16:15
1/24 anonim válasza:
Ez téged most komolyan érdekel? -.- Mintha tudnál rajta változtatni.
2/24 A kérdező kommentje:
Igen érdekel mások véleménye
2012. márc. 22. 17:10
3/24 anonim válasza:
A csajt úgy tudom orvosi szakértő vizsgálta meg és ez alapján ítélték el, tehát megtette.
Ha meg nem.. bár nem hiszem, mert ebből csak úgy botrányként nem származott senkinek semmi előnye.
4/24 anonim válasza:
Ez furcsa, mert ha megtette, akkor többet kellett volna kapnia, ha meg nem, akkor a csajt kellett volna lesittelni hamis tanúzásért, szóval feltehetően ebben az ügyben is van némi "susmus".
Amúgy elég csak ránézni Damura, kapásból szigorított fegyház.
5/24 A kérdező kommentje:
Egyébként szerintem megtette. Többen is nyilatkozták a volt párjai hogy agresszív volt velük is. Meg egyszer a hajdú műsorába elmesélte a Timi hogyan volt az egész. tök sajnáltam alig bírta elmondani mi történt,annyiszor majdnem elsírta magát,látszott rajta hogy nyeli a könnyeit.
2012. márc. 23. 15:36
6/24 anonim válasza:
Orvosi szakvélemény szerint nem bizonyítható, hogy közösülés történt...na most ha vkit megerőszakolnak, akkor furcsa lenne, ha utána ez nem bizonyítható. Az egyéb agresszió az más téma...
7/24 anonim válasza:
Kamu az egész! Szerintem nem tette meg, csak a csaj találta ki. Amúgy is mi értelme lett volna, hogy megeroszakolja a saját barátnojét? Ja, meg a csaj se véletlenul ment hozzá aludni és vitte a pizsamáját...
8/24 anonim válasza:
sajnálni?... tiszta kamu sirás. nem tette meg, a csaj kitalálta az egészet,
9/24 anonim válasza:
és amugy a nők is birnak ilyen köcsögök lenni, hazudnak össze vissza...
10/24 anonim válasza:
A fogva tartást és a verést hitelt érdemlően tudták bizonyítani (pl. látlelet). Azért kapott börtönt. Az erőszak próbálkozás volt, nem tudta befejezni, legalábbis ez volt a peranyagban. Mivel (talán ezért) nem tudták bizonyítani, ezért ezt nem vették bele a büntetésbe. Azért csak ennyi év, és azért nem a minimumot kapta, mivel testi sértésért már volt korábbi ítélete is (visszaesőnek számít). És az is barátnővel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!