Mit tegyek 13/F vagyok, és Amerikába akarok színész lenni pénz és kinézet van de mit tegyek (Normálisak please)! :?
Nekem is ez az álmom 13/L vagyok.Régen mindig azt akartam h koltozzunk ki (igaz most is ). De nem kerhetem a családomat h dobják el az életüket az én álmom ért .nem tudom mi a helyzet veled. Na szóval rájöttem h várnom kell ezért tanulom intenzívebben az angolt meg a szineszetet.
meg ne izeld magad azzon h elpocsokolod az életed mert lehet h most sikerülne ott kint befutnod azt lehet h kapnal egy-két szerepet és utánna semmi. De ha most tanulsz és. türelmes vagy akk lehet h jobb színész leszel vagyis biztos szerintem akkor tényleg befuthatsz és nem pocsekolod az életed mert tanulsz és jobb életét csinalhatsz magadnak.
én úgy döntöttem h várok
am. ha nem tudsz várni akk. koltoz ki járj castingokra talán sikerül
Ez a kiköltözés olyan jól hangzik, de korántsem úgy megy, hogy összepakol valaki és megy. Ahhoz, hogy maradhasson kell valami rokon kint akinek van tartózkodási engedélye. Suliba kell járnod és kell legyen lakásod.
Én is mennék hidd el!
Ugyanabban a helyzetben vagyok mint te: minden álmom, hogy színész legyek Amerikában, de ide születtem és olyan képtelenségnek tűnik innen kiszabadulni. Minden nap megfordul a fejemben, hogy ha megölöm magam talán a következő életem jobb lesz és más helyre születek..
Szerintem: nincs megoldás! Magyarnak születtél=itt rohadsz meg, ha nincs hatalmas szerencséd. Én a szüleimmel még egy környező országba sem tudunk kimenni.. Semmi lehetőségem nincs, senki nem támogat, szegények vagyunk és még a tanlás sem megy jól. Én megszívtam.. Keress itthon valamit, amiből megélsz és kész.
Bocsi, tényleg nem akarom tőled elvenni a reményt, de én ezt tapasztalom nap mint nap, így mást nem tudok mondani.
15/L
Nekem egyetlen kérdésem lenne: ki a fene magyarázta beléd azt a baromságot, hogy túl sok időt vesztegettél el? Kihez, mihez viszonyítva?! Normális esetben, 13 éves gyerek nem stresszel ilyesmiken. Főként nem gondolkozik el az öngyilkosságon. Szóval két opciót látok:
1. Neked nagyon durva megfelelési kényszered lehet (bárkivel szemben is)
2. (és valójában, ezt látom igazabbnak)13 éves, FIÚ létedre, még egy hisztis fruskánál is undorítóbban viselkedsz! Egyértelműen el vagy kényeztetve, most pedig, mikor már nem jönnek olyan könnyedén a dolgok, vered a segged a földhöz! ÜDV A FELNŐTTEK VILÁGÁBAN! CSAK EZUTÁN JÖN A NEHEZE!
A szülők anyagi helyzetének -szinte már magától értetődő- kihasználása részedről pedig erkölcstelen, mondhatni gyomorforgató!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!