Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, szerintetek hogy néz ki külsőre ez a pasi? Tetszik, nem tetszik?
Figyelt kérdés
egy filmben láttam nem rég=D
* Automatikusan eltávolított tartalom.
2011. nov. 30. 21:40
1/16 anonim válasza:
Olyan művész feeling. Nem rossz a maga nemében.
2/16 anonim válasza:
ha nem lenne rajta a szemüveg: talán
de nem az esetem, főleg nem ez a gyér, göndörödő kis szakáll. ezt nagyon utálom. vagy normális szakálla van valakinek, vagy ne növesszen.
(amúgy pont a gyér, göndör szakálból, szerintem zsidó. azoknak van ilyen típusú)
4/16 A kérdező kommentje:
amúgy utánanéztem spanyol származású.
direkt csak ezeket a képeket tettem ide, mert amúgy már másképp néz ki azóta. de nekem ez a külseje jön be, nem tudom miért, valami megfogott benne. =D
2011. nov. 30. 21:45
5/16 anonim válasza:
Jesus :D:D:D Ez tisztára olyan mint Csernus! :D Félelmetes!
6/16 anonim válasza:
Érdekesen ronda, de vannak benne lehetőségek.
7/16 anonim válasza:
_Rendes_ szakáll, szemüveg le, haj rendbetesz és akkor nem vész. Olyan mint egy töritanár-növendék. :)
8/16 A kérdező kommentje:
Csernusnak eléggé telt a szája, meg a haja is más milyen :DD na de ha ezt láttad meg benne:D
egyébként a neve Fele Martínez.
2011. nov. 30. 21:53
9/16 anonim válasza:
A hullámos haja tetszik amúgy. Ilyen frizurával jó lenne:
10/16 anonim válasza:
hát az, hogy spanyolnak vaja magát, attól még lehet zsidó :) sok zsidó van, aki nem mondja magát zsidónak, nem gyakorolja a vallását
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!