Mi lett Lindsay Lohannal?
Lohannel kapcsolatban csak az vicces, hogy a pénzével mindent megúszhat. Okos? Egy okos ember rendszeresen részegen vezet és embereket gázol (aztán otthagyja őket az út szélén)? Mindene megvan mégis nagyképűsködik, ribancoskodik, mint egy útszéli? Kábszerre költi a millióit? Szándékosan béna botrányokat gerjeszt?
Nem mondom meg neked, kit szeress vagy kit ne, de kérlek, gondolkozz el, ki érdemli meg a tiszteletedet és a rajongásodat.
vannak neki filmjei a georia rule után :)
. Tudom ki ölt meg
. Kismamának áll a világ
. Machete
am meg van neki barátnője, Samantha Ronson, és úgy tudom, a sok veszekedés és szakitás után, most ujra egymásra találtak :)
Régen, azaz mostanáig nagyon bájos és intelligens tekintete és arca volt, és a bájait is figyelembe véve öröm volt ránézni. Értelmesen nyilatkozott mindenhol, annak ellenére hogy sokszor került összeütközésbe a hatósággal a pia és a drog miatt, de ezt sanyarú gyermekkorával meg lehet magyarázni.
Mostanában már viszont nem lehet ráismerni ! A playboy képek után azt hittem, hogy szájfelfújása volt, de mégsem. Most nem tudom idelinkelni egy friss bírósági meghallgatáson készűlt képét, de azon kifejezetten lelkileg kiüresedett, kiélt, belül sekélyes, kiüresedett és meglepetésemre ostoba arcal volt látható. Én nem tudom, hogy a drogok és antidepresszánok miatt, vagy pedig nem, de nagyonnagyon rosszúl nézett ki ! És ezt mondja egy rajongója.
Ez a kép még jobb mint az :(. de van már 2012-es filmszerepe. [link]
Mégnem láttam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!