Kezdőoldal » Szórakozás » Sztárok, bulvár » Mi lett Lindsay Lohannal?

Mi lett Lindsay Lohannal?

Figyelt kérdés
Már jó pár hónapja, nemhallottam a botrányairól semmit sem és hogy filmben szerepel vagy játszik azt sem. Mi lett vele ? Láttam a aGeorgia Ruléban és most hiányízik
2012. febr. 16. 10:26
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
Az úgy lett hülye ahogy van. Kitudja mit csinál most, tuti hogy nincsenek film szerepei a botrányai miatt, lehet hogy sitten vagy egyéb intézetben ül titokban.
2012. febr. 16. 10:31
 2/11 A kérdező kommentje:
Hogyan lett hülye ? Vicces és okos lány volt, mint ahogyan monták tegnap a filmben és eddig is voltak botrányai és mégis forgattak vele, ettől még jobban ment a szekere, még a suniját is mutogatta a disney koncert felvételen
2012. febr. 16. 10:34
 3/11 A kérdező kommentje:
Most látom, hogy felfüggesztették a közmunkáját és visszament a bőrtönbe, mert elütött egy nyugdíjast és cserbenhagyta és még adótartozása is vagy, szegényke :( Pedig olyanhelyes és szép lány, pazarólja a tehetségét. [link]
2012. febr. 16. 10:38
 4/11 anonim ***** válasza:
100%

Lohannel kapcsolatban csak az vicces, hogy a pénzével mindent megúszhat. Okos? Egy okos ember rendszeresen részegen vezet és embereket gázol (aztán otthagyja őket az út szélén)? Mindene megvan mégis nagyképűsködik, ribancoskodik, mint egy útszéli? Kábszerre költi a millióit? Szándékosan béna botrányokat gerjeszt?

Nem mondom meg neked, kit szeress vagy kit ne, de kérlek, gondolkozz el, ki érdemli meg a tiszteletedet és a rajongásodat.

2012. febr. 16. 11:06
 5/11 anonim válasza:
100%

vannak neki filmjei a georia rule után :)

. Tudom ki ölt meg

. Kismamának áll a világ

. Machete

am meg van neki barátnője, Samantha Ronson, és úgy tudom, a sok veszekedés és szakitás után, most ujra egymásra találtak :)

2012. febr. 16. 12:10
 6/11 anonim ***** válasza:
100%
A képek, amik mostanában készülnek róla... nagyon rosszul néz ki... Imádom Lindsayt, de valami tuti nem stimt.
2012. febr. 16. 15:35
 7/11 anonim ***** válasza:

[link]

[link]

Mintha nem is ő lenne :S

2012. febr. 16. 15:37
 8/11 A kérdező kommentje:

Régen, azaz mostanáig nagyon bájos és intelligens tekintete és arca volt, és a bájait is figyelembe véve öröm volt ránézni. Értelmesen nyilatkozott mindenhol, annak ellenére hogy sokszor került összeütközésbe a hatósággal a pia és a drog miatt, de ezt sanyarú gyermekkorával meg lehet magyarázni.

Mostanában már viszont nem lehet ráismerni ! A playboy képek után azt hittem, hogy szájfelfújása volt, de mégsem. Most nem tudom idelinkelni egy friss bírósági meghallgatáson készűlt képét, de azon kifejezetten lelkileg kiüresedett, kiélt, belül sekélyes, kiüresedett és meglepetésemre ostoba arcal volt látható. Én nem tudom, hogy a drogok és antidepresszánok miatt, vagy pedig nem, de nagyonnagyon rosszúl nézett ki ! És ezt mondja egy rajongója.

[link]

Ez a kép még jobb mint az :(. de van már 2012-es filmszerepe. [link]

Mégnem láttam

2012. febr. 16. 18:13
 9/11 anonim ***** válasza:
100%
Hirtelen jött siker. Jó színésznő volt, de a balhéi miatt már nem lesz sokáig az. Gondoljunk csak Winona Riderre!
2012. febr. 17. 08:23
 10/11 A kérdező kommentje:
Most már hogy az arcán is látszik hogy felnőtt, nem lehet eladni ugyanazt a tini sexy lány fílinget és annyira nem érett a gondolkodása, és most már az imige sem, hogy az általános érett női szerepek közé beilljen. Így azt jósolom én is, hogy le fog áldozni a karrierje és elszegényedést is jósolok, mivel pár évre visszamneőleg adótartozása van és már most azt nyilatkozta, hogy híjján van a pénzből, amiből keresett nagyon sokat is. Hát igen, nincsen az a pénzmennyiség amit ne lehetne elbulizni
2012. febr. 17. 18:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!