Ki hogy gondolja hogy kinek kellett volna megnyerni a Grammy-t? Mit gondoltok Adele-ről hogy ő nyerte meg?
Figyelt kérdés
Nekem Adele a kedvencem, úgyhogy nem panaszkodok. Kíváncsi vagyok hogy kinek ki a kedvence.2012. febr. 15. 13:02
11/17 anonim válasza:
Szerintem nagyon tehetséges, és szép hangja van, stb, nekem csak egy bajom van vele, ha 1-nél többször hallom meg a számát/hét, akkor az öngyilkosság vágya kerülget.
Tönkremegyek tőle!
De mivel ez senkit nem érdekel, gratula neki!
12/17 anonim válasza:
Rihannának kellett volna megnyernie, őt imádom, de Adele is megérdemelte végülis mert neki is nagyon jó hangja van.
13/17 anonim válasza:
nekem is adele a kedvencem itthon szinte csak őt hallagtom a családom már szinte útálják annyira meg unták.. :D szal én szeretem ezért egyértelműen neki adtam volna a díjakat..de aki nem szereti az a saját vélemyénye ne mkell ráerőszakolni
15/17 anonim válasza:
Adel...:DDDDDDDDDD
jó hangja van ennyi. Amúgy természetes, hogy Ririnek kellett volna megnyernie*.*
Adele szerintem is nagyon unalmas és nem színpadra való.
16/17 anonim válasza:
Szerintem nagyon szar hangja van! bárkinek jobban örültem volna aki megnyeri!
17/17 Szergej55 válasza:
Látva a mostani felhozatalt, megszüntetnék bármilyen díjazást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!