Egyik nagy kedvencem volt... ő igazán tehetséges énekes volt! Asszem most depresszióba fogok zuhanni pár hétre..megint :(
2012. febr. 12. 02:57
3/13 bánomisén válasza:
Tényleg meghalt!!!!! Most néztem utána! Tegnap Beverly Hills-ben, és még nem tudják a halál okát. Csak 48 éves volt... Én is nagyon szerettem :-(
2012. febr. 12. 03:19
4/13 anonim válasza:
gyors vagy,gyorsabb mint az index.hu,kérdésed után fél órával került ki a cikk
2012. febr. 12. 07:52
5/13 anonim válasza:
Bánomisén kolléga, hogy van a Geridoszod?
2012. febr. 12. 09:06
6/13 anonim válasza:
48- éves volt csak, én azt gondolom hogy kábítószer túladagolás miatt.
2012. febr. 12. 09:09
7/13 anonim válasza:
Ja, így már értem... RIP
"A többszörös Grammy-díjas díva a Bobby Brown rapperrel kötött viharos házassága alatt szokott rá a kokainra. Férjének már volt 3 gyereke az előző kapcsolataiból és több összetűzése is volt a törvénnyel, ezért sokan látták, hogy Bobby rossz hatással lesz Whitneyre. Igazuk lett. Bobby később is folytatta törvénytelen életmódját, többször le is tartóztatták kihágásai miatt. Egy előző évi vetélés után Whitney 1993. március 4-én világra hozta lánygyermeküket, Bobbi Kristina Houston Brownt. Míg férje folytatta törvénytelen életmódját (szexuális zaklatással, ittas vezetéssel, súlyos testi sértéssel vádolták), Whitney 1996-ban ismét átélt egy vetélést. Nemegyszer volt alkohol- és drog-elvonókúrán. "
2012. febr. 12. 09:18
8/13 anonim válasza:
Az életforma...
2012. febr. 12. 09:39
9/13 anonim válasza:
hát igen:( én most olvastam a tv-ben egy hírcsíkon.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!