Halállal álmodni nagyon nagy baj? Főleg ha a 6 éves fiamat álmodtam, h meghalt?
Azt álmodtam,hogy a 6 éves fiam meghalt egy autóbalesetben.Tisztán láttam magam előtt az egészet.Arra ébredtem,hogy sírok.
Ugye ez ez nem fog megtörténni?
Én úgy hallottam, úgy tartják, hogy ilyenkor ez nem feltétlenül jelent rosszat, és nem fog megtörténni. :)
Én azt álmodtam egyszer, hogy fejreejtettem a pici rokongyereket, és meghalt. De nem lett semmi baja, azóta is él és virul. :)
Meg sok rokonom halálát megálmodtam már, de ők is jól vannak. Szerintem csak valami tudatalatti félelmed jelent meg így az álmodban. Ne félj! :)
Szörnyű lehetett! :(
Én rengetegszer álmodom, hogy meghal valaki, akit szeretek. Persze ez egyszer majd bekövetkezik menthetetlenül, de nem nagy a valószínűsége hogy úgy, ahogy álmodtam. A babonát persze nehéz félretenni. Valaki azt mondja, hogy ez azt jelenti, sokáig fog élni, de valószínű, hogy inkább túlságosan félted a fiadat (nem biztos, hogy ok nélkül) valamitől. Ezért álmodhattad ezt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!