Hol lehet a Starity.hun (régen Sztárlexikon) megváltoztatni azt az állapotot ahol jelenleg a "vissza térő vendég" van megadva?
Figyelt kérdés
2012. febr. 9. 20:26
11/13 anonim válasza:
Te beszélsz tiszteletről? Tudod mire vagyok csak igazán büszke? Hogy ki tudom belőled hozni, hogy olyan dolgokkal vagdalózz amik szörnyen ostobán hatnak. Ész érvekkel olts angyalom, vagy ha az nem megy hát légy frappáns.
És tévhit, hogy én a te válaszodat vártam egész nap...fogalmam sincs kiféle, miféle lehetsz a való életben, de itt neten azért nem vagy annyira érdekes, hogy rád várjak egész nap:)
12/13 anonim válasza:
nevetséges, hogy milyen bunkó emberek vannak itt és oldalakon keresztül képesek veszekedni... xd
13/13 anonim válasza:
Starity-n ezer hozzászólás után változtathatsz titulust.400 hozzászólásnál törzsvendég leszel, azalatt visszatérő vendég, és új tag.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!