Kezdőoldal » Szórakozás » Sztárok, bulvár » Szerintetek ki nyer?

Szerintetek ki nyer?

Figyelt kérdés
Szerintetek ki fog menni az Euro Viziós dalfesztiválra? Igazából ma lesz az m1-en A Dal című, és most ma dől el vagy nem? Én nagyon kíváncsi vagyok! Írjátok le azt is, hogy szerintetek ki volt a legrosszabb és a legjobb a mai műsorban! Köszi a válaszokat!
2012. febr. 4. 19:06
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:

Nekem mindegy, csak ne Tóth Gabi.

Egy gusztustalan undormány, még megmondják a külföldiek, hogy ilyenek a híresen szép magyar nők...

Tavaly is azt a szőke hogy is hívjákot..Wolf Katit a németek jó letranszvesztitázták...

A legjobb Caramell lenne.

2012. febr. 4. 20:10
 2/11 anonim ***** válasza:
JOvohet szombaton dol el,hogy ki nyer.Remelem,hogy a Kiraly testverek.En nekik szurkolok meg Gyurcsik Tibinek :)
2012. febr. 4. 22:50
 3/11 anonim ***** válasza:
tok mind kimegy ugysem ernek el jo helyezest, tavaly Kati milyen jo dallal ment es megis 22.lett vagy mennyi
2012. febr. 5. 13:26
 4/11 A kérdező kommentje:
Első egyetértek, hogy Caramel menjen! Köszi a válaszokat!! :D
2012. febr. 5. 16:26
 5/11 anonim ***** válasza:

"Tóth Gabi egy gusztustalan undormány"

"(...)még megmondják a külföldiek, hogy ilyenek a híresen szép magyar nők... "

Ilyen az örökös kisebbségi komplexben szenvedő átlagmagyar.

KI A JÓ ... ÉRDEKEL, HOGY MIT MONDANAK A KÜLFÖLDIEK (arra, hogy hogy néz ki?). Ennek a műsornak nem ennek kéne szólni. Nevetséges...

Mint az egész Euro Víziós dalfesztivál egyébként. Rúzsa Magdi és Wolf Kati is messze felülmúlta annak a sok gagyi zenének a 90%-át, mégis a béka feneke alá pontozták őket. De ezek szerint arra még futotta nekik, hogy Wolf Katit letranvesztitázzák? Gratulálok nekik!

Egyébként visszatérve Tóth Gabira... Nagyon jó énekesnő és hihetetlenül jó a hangja (nem csak stúdiós felvételeken).

Rajta kívül még a Király testvérek és Fábián Juli előadása tetszett nagyon. Puskás is jó volt, de ő sajnos nem jutott tovább. Ennyi:)

2012. febr. 5. 19:31
 6/11 A kérdező kommentje:
Utolsó teljesen igazad van! Tóth Gabi nagyon jó énekesnő! Fábián Juli is nagyon jó volt! Köszönöm! :)
2012. febr. 5. 20:17
 7/11 anonim ***** válasza:

Első vagyok és utolsó tényleg teljesen igazad van.

De én Tóth Gabit akkor sem tudom elviselni.

Am. meg a tesójának pont olyan a hangja mint neki, csak annyira nem érzékelhető, mert teljesen más stílust képviselnek.

Úgyhogy ennyi erővel inkább Verát kellett volna jelölni,nekem ő sokkal szimpatikusabb.

2012. febr. 6. 18:51
 8/11 anonim ***** válasza:
én a compact disconak szurkoltam és ők is mennek :D
2012. febr. 11. 23:24
 9/11 A kérdező kommentje:
én nagyon szeretem őket! hajrááá Compact DISCOOOOO !!! <3
2012. febr. 12. 11:31
 10/11 anonim ***** válasza:

mekkora...

A királyéknak vagy Fábián Julinak kellett volna továbbjutnia. Esetleg Caramelnek:S

2012. febr. 12. 12:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!