Kezdőoldal » Szórakozás » Sztárok, bulvár » Ugye nem melegek?

Ugye nem melegek?

Figyelt kérdés
a Deathstars-os srácokra lennék kíváncsi, hogy nem-e melegek?!:O

2012. febr. 1. 20:40
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
Skinny nekem is szimp, meg whip is de cat-et én sem bírom. Folyton pózol, mintha ő lenne a király. Egyébkét nemrég olyan képet is láttam, hogy cat eljátsza, hogy leszo*pja whip-et. http://www.youtube.com/watch?v=3jV1ZnhNV3E <- itt is mint egy lány.
2012. febr. 3. 22:42
 12/19 anonim ***** válasza:
Lehet, hogy Whiplashernek Cat a "csaja" [link]
2012. febr. 3. 22:50
 13/19 A kérdező kommentje:
Lehet
2012. febr. 4. 10:15
 14/19 anonim ***** válasza:
bocs, már több képet télleg nem rakok, de megtaláltam: [link]
2012. febr. 4. 11:25
 15/19 A kérdező kommentje:

ez nagy XD

engem nem zavar egyébként :D

2012. febr. 4. 11:37
 16/19 anonim ***** válasza:
Miért hogyha azok lennének akkor nem bírnád már őket?A zenéjük a lényeg és nem a magánéletük.
2012. febr. 7. 15:45
 17/19 A kérdező kommentje:
nekem alapvetően (az életben) sincs bajom a melegekkel...
2012. febr. 8. 20:33
 18/19 anonim ***** válasza:
100%

Valamelyiknek talán még felesége is van.

Egyébként régebben (jó 10 éve) a társaságunkban mikor mindenki elég jó hangulatban volt a fiúk simán smároltak egymással. Csak azért, mert tiszta megbotránkoztató. Én meg úúúúgy imádtam, engem komolyan felizgat, mindig kértem is őket, hogy fúúú smároljanak, hadd nézzem!

Nézd mi mással botránkoztassanak már meg? Mindenki megcsinált már szinte mindent. Jó esetleg, ha a szinpadra szarnak, az még megdöbbentő lenne, de az meg nem olyan érdekes, büdös is, meg különben is..

2012. márc. 20. 01:43
 19/19 anonim ***** válasza:
A show része, bár számomra érthetetlen a dolog..Nekem nem tetszik, de nincs is vele különösebben bajom. Egyébként a My Chemical Romance együttesből Gerard és Frankie dettó ugyanezt csinálták, ők is azt állították, hogy a show része. Külön kultusza is volt ennek "Frerard" néven a rajongók között. Manapság Whipéket is láttam "Catlasher" fantázianévvel.
2013. jún. 9. 22:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!