Kezdőoldal » Szórakozás » Sztárok, bulvár » Ugye nem melegek?

Ugye nem melegek?

Figyelt kérdés
a Deathstars-os srácokra lennék kíváncsi, hogy nem-e melegek?!:O

2012. febr. 1. 20:40
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
miért ha valaki azt mondja nem azok akkor megnyugszol vagy mi a fene?
2012. febr. 1. 20:48
 2/19 A kérdező kommentje:
ismétlem, csupán kíváncsiság
2012. febr. 2. 13:35
 3/19 anonim ***** válasza:
Nem hiszem, hogy azok lennének. A Blitzkrieg klipp végén az egyik smárol egy csajjal. (bocs, hogy nem nevezem nevén, de nem rég ismertem meg őket, és még nem igazán tudom, hogy ki kicsoda)
2012. febr. 2. 16:31
 4/19 A kérdező kommentje:

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

Pl. ezekre gondoltam, de ez csak a show része nem?

2012. febr. 2. 18:00
 5/19 anonim ***** válasza:
Az is lehet biszexek.
2012. febr. 3. 10:45
 6/19 anonim ***** válasza:
66%
Nemtom, hát az első kettő meg az utsó eléggé arra vall. A s*ggbek*rós kép sztem nem olyan b*zis, ilyet a Rammstein is csinál, azon meg nagyot röhögnék, ha valaki azt mondaná, hogy Till Lindemann B*zi:D Egyébként szerintem nem melegek. Homoszexuálisok nem igazán szoktak metál zenét írni. Persze vannak kivételek pl: Gaahl a Gorgorothból. De mondjuk ő be is vallotta.
2012. febr. 3. 15:32
 7/19 anonim ***** válasza:
30%

Nem csak melegek, gusztustalanok is, és megzavarják a szerencsétlen fiatalok amúgy is képlékeny identitását :)

Bár azt hallom, manapság a bisex a divat.

Remélem öcsém senkit nem fog seggbeb@szni!

2012. febr. 3. 21:16
 8/19 anonim ***** válasza:
Előző előtti vagyok, éns úgy értettem, hogy zsretném, ha az énekes seggbek*rna, csak az még elmegy a show részének. Habár...Mondjuk a rammstein is csak a homosexual szövegű bück dichnél csinálja... Viszont amokr az a rasztahajú majomfejű Skinny Disco A Nagy ajkú tiszta csajos Cat Casinóval smárol, meg amikor whiplasher tapizza cat-et. Szóval lehet, hogy télleg bzik vagy biszexek, de én lesz*rom, mert a zenéjük az jó, a magánéletük meg nem érdekel, és az identitásuk se. Rám pedig nem lesznek hatással.:)
2012. febr. 3. 22:14
 9/19 anonim ***** válasza:

bocs az első, félreérthető mondatot javítnám:

Én se szeretném ,ha seggbekú*na whiplasher, vagy bármely más férfi, még ruhában se.

2012. febr. 3. 22:16
 10/19 A kérdező kommentje:

Nem tudom XD

Nekem Skinny-n alapvetően látszik hogy egy hülye (jó értelemben)lehet hogy bi, Cat-et nem birom róla el is képzelném hogy homokos XP, Whiplasher meg talán bi nem?

Ezt veszem ki ebből :D

Egyébként a zenéjük tényleg nagyon jó, én is imádom.

2012. febr. 3. 22:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!