Szerintetek, ki a leghelyesebb a One Direction nevű fiúbandából? Képek lent! Aki akar, az állítson fel helyességi sorrendet .
2012. jan. 16. 17:14
31/74 anonim válasza:
Niall,Harry,Louis,Zayn,Liam. :D De nem kéne fújolni senkit se a bandából, mert akkor nem azt szereted. Hanem csak az embert, aki benne van ..
32/74 okoska:) válasza:
én is megjegyezném hogy jobb képeket is rakhattál volna fel róluk... (Harry-ről főképp)
De a sorrend:
Liam, Harry
Zayn
Louis, Niall
♥♥♥♥♥1D♥♥♥♥♥
33/74 anonim válasza:
mindenképpen Louis a legcuikibb :))) imáádom
34/74 anonim válasza:
1.Niall
2.Harry
3.Zayn
4.Louis
5.Liam
35/74 anonim válasza:
mindannyian csodálatosak:)
1.Harry:)
2.Zayn
3.Louis
4.Liam
5.Niall
36/74 anonim válasza:
Én teljesen Niall és Liam fangirl vagyok .:D persze a többieket is bírom, de ők a favok a bandából:D
37/74 anonim válasza:
1.Louis, Zayn
2.Harry
3.Niall
4.Liam
39/74 anonim válasza:
Zayn (szerelmeem<3. amúgy nagyonédes ezen a képen:3)
Louis
Niall
Harry
Liam
40/74 anonim válasza:
1. Niall <3 - irish boooy *_*
2. Louis <3 - őrült :D:D
3. Harry <3 - szexisten :P
4. Liam <3 - aranyoska :)
5. Zayn - olyan kis csendes, ami nem jön be, és dohányzik is, ez pedig kizáró ok :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!