Kiesett Peti és visszejutott Kinga? Hogy lehet ez, hogyx egy ilyen vörösfejű szilikonliba jutott vissza?
Figyelt kérdés
Csalásnak tűnik.2012. jan. 15. 22:55
1/4 alkesz éva válasza:
Úgy lehet,hogy Petit többen utálják mint Kingát.
2/4 anonim válasza:
Én nagy VV rajongóként is érzek egy (nem is enyhe) manipulációt ebben. Nekem már a beszavazón is feltűnt hogy Péter úgy fogadta a saját bejutását, mintha mi sem történt volna. A tegnapi párbajon is minden az arcára volt írva. Pontosan tudta ő hogy ki fog esni. Célozgatott rá többször is. Sanszos hogy ő tényleg beépített ember volt aki elvégezte a feladatát, megkavarta a dolgokat, és most haza mehetett. Majd Olivérhez hasonlóan a VV6-ban vezetheti a Bele Valót vigaszdíjként.
3/4 anonim válasza:
elég érdekes, hisz nem sok ember szavazhatott arra a lotyóra... én is a Petinek szurkoltam, rajta lehet nevetni, amikor hallottam, hogy párbajozik, kezdtem örülni, hogy végre kiesik, de nem... én is elgondolkodtam rajta, higy csalás-e, hisz nem hiszem, hogy ezt a hisztérikát küldik vissza. amúgy meg mindig a kihívó megy vissza, meg akinek a fecó szurkol. milyen érdekes!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!