Csak én gondolom így?
Figyelt kérdés
Sokat hallom, hogy "Jaj, Miley Cyrus milyen kövér!", meg, hogy "Katy Perry milyen sokat hízott!" és a többit. Amikor pedig nagyon jó alakjuk van ( [link] )
Ilyenkor persze sokan csodálkoznak, hogy drasztikus dolgokhoz "kényszerülnek" (hánytatás, éhezés stb.). Csak szerintem más a kövér szó fogalma? Ilyenkor kedvem lenne megnézni azt az embert, aki a cikket írta.. Ilyen emberek mellett szerintem nem is kéne csodálkozni, hogy sokan már anorexiások lesznek... Jó, tudom, most ezzel nem váltottam meg a világot, csak tudni szeretném, hogy csak én gondolom-e így..
2012. jan. 14. 22:14
1/7 A kérdező kommentje:
meg az se nagyon tetszik, hogy mindig elítélik azt, aki próbál kitörni a sima "egyenruhából", mert mindenkinek úgy kell öltözni, ahogy más, mert ha nem, már beszólogatnak, jobb esetben arcokat vágnak
2012. jan. 14. 22:21
2/7 anonim válasza:
egyáltalán nem kövér,csak bevág a gatya...jobb gatyóval siomán jó.ezzel inkább nem venném fel...
3/7 anonim válasza:
Ahhoz vagy valaki sztár legyen kb MUSZÁLY MAJDNEM ANOREXIÁSNAK KINÉZNI. Sorolj már fel nekem pár kövér énekesNŐ-t vagy modellt. Úgyse találsz.
4/7 anonim válasza:
Hagyjuk már a Neon.hu-t. Az egy szenny. Mással nem tudnak foglalkozni, valamivel meg fel kell tölteni az oldalt, ha már tájékozatlanok lemez, film stb. ügyben.
5/7 A kérdező kommentje:
Adele
2012. jan. 15. 11:49
6/7 anonim válasza:
3. válaszoló: Tóth Vera, Adele, meg van egy idősebb nő, aki tavaly nyert tehetségkutatóban.
7/7 anonim válasza:
6. vagyok.Szerintem is csak a gatya stílusa miatt néz ki "daginak", és a kövér mást jelent.90 kg fölötti pl. felnőtt, közepes magasságú nő...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!