Ez a parfüm gondolom hamis, de miért ua. A neve mint az eredetinek?
Nem az a gáz, hogy hamis parfümöknek is adnak ugyanolyan nevet, hanem hogy például parfümáruházak el is adhatják eredeti áron. És nem lehet csinálni velük semmit. Én például a www.parfumcenter.hu oldalról rendeltem, és így jártam:
http://www.youtube.com/watch?v=5FlTHx8TTw4&feature=related
Amikor felhívtam őket le sem tagadták, hogy hamis, mondom ha nem cserélnek eredetire vagy a pénzt nem adják vissza megteszem a megfelelő lépéseket, fogyasztóvédelem például. Azt mondták: nyugodtan menjek, úgysem tudok semmit sem tenni ellenük. :)) Igazuk volt, azt mondta a Fogyasztóvédelem, hogy ők ilyen ügyben nem tudnak csinálni semmit. Szóval tehetetlen az ember ezek ellen. És az a gáz, hogy például a netes parfümboltok többsége hamis cuccokat árul, úgytűnik Magyarországon mindent meglehet tenni.
Úristen,mekkora szemétség!Sajnálom,hogy így jártál.
Azért azt gondoltam,legalább egy igazira becserélnék.Én nem vettem meg szerencsére,de inkább nem is rendelek netről.
Köszi!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!