Az igaz hogy Alexander Rybak meleg?
Figyelt kérdés
Mert ha az akkor nagyon szomoru lennék2009. máj. 23. 16:08
1/13 anonim válasza:
Jó messzire tedd el a pengéket, mert nagyon úgy néz ki, hogy az...
3/13 anonim válasza:
Szerintem nem ;) Legalábbis az interjú alapján:
http://www.youtube.com/watch?v=eRczMdZH1co
(Alexander Rybak about his ex-girlfriend)
4/13 anonim válasza:
hihetetlen mennyire okos és értelmes feje van... valaki mondja már meg ki ez a kócos! :D :) tudnom kellene... amúgy a gesztusai alapján egyérteműen homokos... nem egy férfi jut róla az eszembe! jajj elnézést... rondát akartam írni.. hupps
5/13 anonim válasza:
Szerintem hihetetlenül aranyos.
És ha meleg, az abszolút nem baj ;)
6/13 anonim válasza:
honnan veszed hogy meleg?:O
ammeg... attól még hogy egyesek szerint úgy néz ki nem az..;D
7/13 anonim válasza:
Nekem is az a véleményem,hogy A.Ribak és D.Bilan is melegek.De ez semmit sem von le a képesséágükből.Nem mondom,hogy ez nem hátrány,mert hát ha meg is nősúl,akkor mást is boldogtalanná tesz,mert hát csak az egy falvédő.De ettől függetlenül,ha az életvitele valakihez kitődik és nem úgy,mint általában a homokosok,naponta váltanak partnert,akkor privátként is lehet még boldog.Sajnos ezeknél a tipusoknál inkább a kalandok a lényegek a változatosság.Nincs konkrét családias kötöttség a fékre.Összességében soha nem lesznek tökéletesen boldogok.Az pedig a tökéletes élethet kevés.De úgy mint Alexander,mint Dima tehetségesek.S azért hisztisek is.de tehetségesek.
8/13 anonim válasza:
Hogy lenne meleg??? Ti nem hallotáttok hogy miről énekel a dalaiban?? Ráadásul minden harmadik cikk az exbarátnőjéről szól..
9/13 anonim válasza:
Kisse megkesve, de nekem mind1 h meleg-e vagy sem. En meleg vagyok, sosem lesz a baratom, akkor sem ha meleg.....nincs olyan szerencsem :d Es amitol valaki hires, attol meg egybol nem kell ramondani h meleg!
Es kulonben is az szamit h amit csinal, azt jol csinalja
10/13 anonim válasza:
Hát nagyon nagyon szomoru lenne ha meleg lenne Fuj ki ráz a hideg a melektöl!!!!!!!!!!!!!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!