Kezdőoldal » Szórakozás » Sztárok, bulvár » AFC Tomi meleg?

AFC Tomi meleg?

Figyelt kérdés
2009. máj. 23. 15:14
1 2 3 4 5
 41/49 anonim ***** válasza:
Ha jól tudom az AFC emo zenekar, vagy mi, olvastam, hogy az emoknál előfordul a bisexualitás, tehát lehetséges, hogy langyos egy kicsit. Meg egyébként is, aki úgy néz ki, mint egy csaj fiú létére, az nálam csak meleg lehet.Az ilyenek rajóngó tábora a következő:10-en éves lányok, és 60 feletti homoszexuális férfiak.
2010. jún. 5. 14:42
 42/49 anonim ***** válasza:

HEY!!!

Ne hívjátok melegnek!!!

MEGSÉRTITEK AZ IGAZI HOMOSZEXUÁLISOKAT!!!

2010. jún. 5. 22:05
 43/49 anonim válasza:
21%
Én vagyok AFC Tomi, és meleg vagyok!
2010. júl. 19. 22:02
 44/49 anonim válasza:
Erről a barátnőjét kérdezd!Nem kéne piszkálni
2010. júl. 21. 21:12
 45/49 anonim válasza:

Így olvasgatva a kommenteket, sok dologhoz szeretnék hozzászólni:)

a mai emo hullám egy nyom***ék hánya***kból álló mocs**kos sz*r egyszerűen utálom. Mellesleg hozzáteszem 14/F vagyok és hosszú fekete vasalt hajjal. Nem a külsővel van bajom de ahogy ránézek közösségi oldalakon is az említett emo fiúkra elkap a hányinger:)én speciel a Visual Kei stílust szeretem ennek ellnére nagy rajongója vagyok az Anti Fitness Club-nak. És igen, fekete csőgatya vasalt haj. (mondjuk szemfestéket meg körömlakkot nem rakok magamra)

Az a baj hogy a mai fiúkat nem is csoda ha melegnek nézik mivel nincs bennük semmi más csak az úgymond "Flegmaság"

énsem tudom eltűrni az ilyen alakokat. Ennek ellnére nem kéne mindenkiből kinézni. a külső nekem tetszett ezért felvettem mégis őrületbe kerget amikor az utcán vagy bárhol belőlem is csak a síró srácot vagy épp a hü**e pózert nézik ki. AFC Tomira pedig rátérve, mint ahogy azt már egy okos válaszoló is mondta: Nem lehet tudni, nem is kell foglalkozni a sráccal, ha tetszik a zene azt szeresd ne a gyereket. Amúgy találkoztam már a sráccal, nemtudom hogy meleg e de teljessen más a valóságban mint a TV-ben. A valóságban egy felfújt egoista ge*i. Leköpni sem érdemes olyan egy kis elcse***ett mo**csok ennek ellenére nagy rajongója vagyok az anti fitness clubnak:) Még tominak is. Ha épp a színpadon van.

2010. dec. 27. 12:12
 46/49 anonim ***** válasza:

Sziasztok!

Én úgy gondolom, hogy nem meleg. Sokan felvesznek külömböző stílusokat vagy a stílusok ötvözéseit. Az én barátom nagyon hasonlít a Tomira és ebből érdekes szituációk vannak. Az volt a dúrva, hogy mindig le Tomizták én meg csak röhögtem és ő még csak azt se tudta kivel keverik. Mutattam képeket az énekesről és szegény csak nézett. XDD

Amikor levágta a haját a tomi féloldaladan annak nagyon örült, mert így kevésbé hasonlítottak XDD

Mutattam a Tomiról egy X-faktoros képet és dettó, mintha ikrek lettek volna. De a képre ez volt a kérdése: Ezt a képet mikor csináltad? - majd közöltem vele, hogy az nem ő XD Kiborult és napok óta ezzel piszkálom, mert vicces..

Szval a barátom stílusából kiindulva sztem nem meleg. am is a testbeszédén lehetne akkor látni.

2011. febr. 21. 21:15
 47/49 anonim ***** válasza:
Szerintem nem meleg...Én viszont az vagyok.
2011. nov. 30. 14:29
 48/49 anonim válasza:
kérdezzük meg a feleségét.... -.-
2015. júl. 24. 09:54
 49/49 anonim válasza:
"Kérdezzük meg a feleségét" :""DDD Ezen szakadtam xDD
2016. júl. 22. 23:26
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!