AFC Tomi meleg?
HEY!!!
Ne hívjátok melegnek!!!
MEGSÉRTITEK AZ IGAZI HOMOSZEXUÁLISOKAT!!!
Így olvasgatva a kommenteket, sok dologhoz szeretnék hozzászólni:)
a mai emo hullám egy nyom***ék hánya***kból álló mocs**kos sz*r egyszerűen utálom. Mellesleg hozzáteszem 14/F vagyok és hosszú fekete vasalt hajjal. Nem a külsővel van bajom de ahogy ránézek közösségi oldalakon is az említett emo fiúkra elkap a hányinger:)én speciel a Visual Kei stílust szeretem ennek ellnére nagy rajongója vagyok az Anti Fitness Club-nak. És igen, fekete csőgatya vasalt haj. (mondjuk szemfestéket meg körömlakkot nem rakok magamra)
Az a baj hogy a mai fiúkat nem is csoda ha melegnek nézik mivel nincs bennük semmi más csak az úgymond "Flegmaság"
énsem tudom eltűrni az ilyen alakokat. Ennek ellnére nem kéne mindenkiből kinézni. a külső nekem tetszett ezért felvettem mégis őrületbe kerget amikor az utcán vagy bárhol belőlem is csak a síró srácot vagy épp a hü**e pózert nézik ki. AFC Tomira pedig rátérve, mint ahogy azt már egy okos válaszoló is mondta: Nem lehet tudni, nem is kell foglalkozni a sráccal, ha tetszik a zene azt szeresd ne a gyereket. Amúgy találkoztam már a sráccal, nemtudom hogy meleg e de teljessen más a valóságban mint a TV-ben. A valóságban egy felfújt egoista ge*i. Leköpni sem érdemes olyan egy kis elcse***ett mo**csok ennek ellenére nagy rajongója vagyok az anti fitness clubnak:) Még tominak is. Ha épp a színpadon van.
Sziasztok!
Én úgy gondolom, hogy nem meleg. Sokan felvesznek külömböző stílusokat vagy a stílusok ötvözéseit. Az én barátom nagyon hasonlít a Tomira és ebből érdekes szituációk vannak. Az volt a dúrva, hogy mindig le Tomizták én meg csak röhögtem és ő még csak azt se tudta kivel keverik. Mutattam képeket az énekesről és szegény csak nézett. XDD
Amikor levágta a haját a tomi féloldaladan annak nagyon örült, mert így kevésbé hasonlítottak XDD
Mutattam a Tomiról egy X-faktoros képet és dettó, mintha ikrek lettek volna. De a képre ez volt a kérdése: Ezt a képet mikor csináltad? - majd közöltem vele, hogy az nem ő XD Kiborult és napok óta ezzel piszkálom, mert vicces..
Szval a barátom stílusából kiindulva sztem nem meleg. am is a testbeszédén lehetne akkor látni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!