Molnár Anikó tényleg terhes?
Figyelt kérdés
Vajon ki lehet az apa?2009. máj. 23. 11:37
1/14 anonim válasza:
téged tényleg ez foglalkoztat? :)
2/14 anonim válasza:
kétnaponta felteszi valaki ezt a kérdést. miért nem lehet azt a rohadt keresőt használni.
3/14 A kérdező kommentje:
amúgy csak kiváncsi vagyok rá
tudom volt már ilyen kérdé,de én arra vagyok kiváncsi hogy szerintetek ki lehet az apa és ez abban a kérdésben nem volt!!!
2009. máj. 23. 11:59
4/14 A kérdező kommentje:
*kérdés(bocs)
2009. máj. 23. 11:59
6/14 anonim válasza:
Inkabb azt nezzuk, ki NEM johet szoba apakent. Sylvester Stallone-tol kezdve Albert hercegig MINDENKI atment rajta, + meg ugye a magyar "celebek".
7/14 anonim válasza:
Már az is kiderült közben, hogy már el is vetélt! Szerintem ez ugyanolyan kamu terhesség volt, mint 1 vagy 2 éve Kiszel Tündécske "terhessége"! Kellett a címlapsztori, ennyi!
8/14 anonim válasza:
El akarja adni a mocsok könyvét, ezért BÁRMIT kitalál, amivel címlapra kerülhet...
1 napig azzal volt a címlapon, hogy terhes...
Utána 1 napig azzal, hogy elvetélt...
Biztosan jövő hétre is kitalálta már, mivel lehet címlapra kerülni! :-P
Én akkor sem veszem meg a szenny-könyvét, ha a feje tetejére áll, kár ennyit erőlködnie. ;]]
9/14 anonim válasza:
ne foglalkozz ezekkel az idióta celebnek nevezett lényekkel, mert elrohad az agyad.
10/14 A kérdező kommentje:
egyetértek az elöttem szólókkal szerintem is kamu terhesség csak kiváncsi voltam rá hogy kinek mi a véleménye róla :)
2009. máj. 23. 16:41
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!