Szeretnék írni a kedvencemnek. Szerintetek mit írjak bele?
Figyelt kérdés
van néhány ötletem,de mi az amire tuti hogy válaszol?van olyan?lécci írjatok:)és lécci ne írjátok hamis vagy nem,gondolom megfordul a fejetekben,de most az télleg nem játszik.2012. jan. 3. 20:52
1/2 anonim válasza:
Hát ha kutya vagy macska akkor elég egy fülvakargatás. A halak viszont már egy etetésnek is örülnek...
2/2 kolopolo válasza:
Egyszer a macskámnak azt irtam, hogy legyen olyan szíves és ne a szőnyegemre szarjon, hanem az alomba. Hát szerintem nem tud olvasni, mert még mindig a szőnyegre szarik. Arra jöttem rá, hogy szerintem egyik házikedvenc sem tud olvasni, szóval felesleges írni nekik levelet. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!