Szerintetek VVkinga fog lenni most a kivalasztott?
Figyelt kérdés
en mar szemely szerint alig varom hogy kiessen!!2012. jan. 3. 12:55
1/5 anonim válasza:
szerintem fecó vagy attila lesz
ha az attila lenne ő kivinné fecót ha a fecó ő kivinné a petit.
2/5 anonim válasza:
A magyar nyelvben helytelen a fog lenni kifejezés, mondjuk lehet hogy velem van baj, amikor úgy fogalmazok, hogy: lesz. :))
Szerintem is kieshetne, de csak azért, hogy legyen már vége az ilyen agykiszivó, értelmetlen, kultúragyilkos és gagyi műsoroknak, mint a valóvilág.
3/5 anonim válasza:
Sztem nem leszek népszerű a válaszommal, de énc sípem Kingát... Igaz h a hisztijei már sokak, de legalább meg mondja a véleményét és nem unalmas...
Ettől függetlenül lehet, h ő lesz a kiválasztott... Vera rárak, Seri is talán...
De több esélye van Attilának, Petinek és Fecónak!
4/5 anonim válasza:
Lehet én is, de szeretem Kingát, igaz, hogy hisztizik, de akkor is szeretem! :)) Emígy vagy Kinga vagy Fecó lesz.
5/5 anonim válasza:
Szerintem is kieshetne Verával együtt!
Ha a 2 csaj nem lenne a villában akk. tök jó lenne!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!