Csajok! Melyik férfi sztárért rajongtok?
Figyelt kérdés
Linkeljétek be kérlek kedvenceiteket! :) nekem Ian Somerhalder és Gerard Butler viszi a pálmát. :)
19L
2012. jan. 2. 16:55
11/28 anonim válasza:
hugh jackman
az x-men -ben tetszett a legjobban farkasként.
rendesen belészerettem :D
azóta is tart.....
Malek Miki
belé mindig akkor vagyok szerelmes, mikor mosolyog, illetve forgatja a szemeit az x faktorban
a férjembe rendszeresen szerelmes vagyok, kivéve, mikor utálom :D de ő érte rajongok csak :D
12/28 A kérdező kommentje:
Köszi szépen a válaszokat! :) A "rajongás" kis túlzás volt,csak azt akartam,hogy mindenki értse,hogy mit akarok tudni. Én is kinőttem már a plátói szerelmekből,van barátom is,de azért elég sok ismert ember megfog külsőre. Gerardnak többnyire a filmekben /szerintem/ nagyon jó pasi,a magánéletben meg elég igénytelennek tűnik.Ennek ellenére még is a zsánerem.
2012. jan. 2. 19:36
15/28 anonim válasza:
Heath Ledger, Johnny Depp, Jack Nickolson fiatal korában, mondjuk Butler sem rossz
16/28 anonim válasza:
Robert Buckley
Shane West
Gerald Butler
Brad Pitt
Robert Pattinson( pedig 24 vagyok, nem 15, de szerintem tényleg helyes srác)
De nem rajongok értük, csak ők tetszenek
19/28 Nevaeh válasza:
Ryan Reynolds az,akiért most nagyon oda vagyok.Egyszerűen lenyűgöz.Szerintem iszonyat helyes,és nem utolsó sorban vicces.
20/28 anonim válasza:
Joe Jonas az uj kulsejevel (2011tol) eleg helyes lett szerintem, en imadom Chris Pine kek szemeit, es Bradley Cooper-t sem rugam ki, ha az ajtoban allna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!