Kezdőoldal » Szórakozás » Sztárok, bulvár » Létezik olyan hogy valaki...

Létezik olyan hogy valaki sztár és csúnya? Vagy a sztárok annyira agyonsmikeltek hogy szépek/jóképűek?

Figyelt kérdés
2011. dec. 30. 21:27
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
100%

20:27

hát sztem az(ezért is írtam őt) mondjuk ezt csak az én véleményem. Hát kinek mi a szép.Láttam már smink nélkül,sminkelve, de mindenféleképpen szörnyen néz ki.

2012. jan. 2. 00:51
 12/21 anonim ***** válasza:

Szerintem őt mindenki ismeri: [link]

Meg őt is: [link]

Szerintem ennyi elég is volt belőlük!!!!

2012. jan. 2. 14:48
 13/21 anonim ***** válasza:

20:27

Lady Gaga szerintem sem szép... Hogy úgy mondjam.

2012. jan. 2. 16:35
 14/21 SenkixXx ***** válasza:
Szerintem jó smink, meg egyebek és szinte bárki szép lehet....De a Lady Gagának szerintem is elég puruttya feje van. :))
2012. jan. 2. 20:06
 15/21 anonim válasza:
Nicki Minaj? :D
2012. jan. 3. 12:38
 16/21 anonim válasza:
Nézd meg Barbara Streisandot! Ekkora orral Chaplin idejében labdába sem rúghatott volna, de ahogy énekel, amilyen tehetséges, a kutyát nem érdekli, mekkora az orra! Nem beszélve a kisugárzásról, az egyéniségről. Hát ki figyel oda egy szép, de rém unalmas valakire?????????
2012. jan. 3. 19:54
 17/21 anonim ***** válasza:
Zámbó Árpád pl nem kimondottan szép sztár.
2012. jan. 5. 07:20
 18/21 anonim válasza:
48%
Rowan Atkinson, amúgy tényleg eléggé elbánt a természet Lady Gagával
2012. jan. 6. 12:19
 19/21 anonim ***** válasza:
47%
Nem tudom,hogy sztár -e, de: Jocelyn Wildenstein. Hányingerem lesz tőle...
2012. jan. 6. 15:06
 20/21 anonim ***** válasza:

Szivesen megneznem a valaszolokat akik mindenkibe bele kötnek, le csúnyázzák az embereket, attol mert valaki híres nem tökéletes a teste jegyezétek már meg! Ugyanolyan emberek! Ugyanugy szaros lesz a segguk ha szarnak vannak erzeseik stb csak szimplan valamiben kitunnek.

Amugy meg vannak filmek ahol csak szepfiuk, es plázacicák kellenek és vannak ahol a külső anyira nem tényező hanem inkább a tehetség, vannak olyanok is ahol direkt olyant valasztanak aki atlagosabb es jobban tudnak vele azonosulni stb. Igen pl Ariana Grande sminkel szép, smink nélkül pedig elég érdekes feje van.. de nem lehet tökéletes legalább sminkel szép, sok lány ezt sem mondhatja el magárol valakin a "vakolat" sem segít.

2020. aug. 24. 01:52
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!