A három színész pasi közül melyikkel feküdnétek le?
Figyelt kérdés
1. [link]
2. [link]
3. [link]
én egyikőjükét se dobnám ki az ágyamból. Főként az 1. és a 3. számút :P
17/L
2011. dec. 30. 01:24
21/37 anonim válasza:
Ian Somerhalderrel. Nagyon jó pasi!
22/37 anonim válasza:
Ian-nel =D
legjobb pasi a világon *-*
23/37 anonim válasza:
nem kérdés... Ian Somerhalder <33333333
lgjobblegjobb :D
24/37 anonim válasza:
David Tennnant! nem néz ki különösebben jól, de van benne valami vonzó... amikor a doctor whoban az összes nő elájul tőle, akkor meg tudom őket érteni
27/37 anonim válasza:
Lány vagy és szereted a Doctor Who-t meg a Torchwoodot?<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3
Nem hittem volna hogy egy lánynak bejön ez. Én pl imádom mindkét sorozatot főleg a Doctor Whot-t az az életem értelme 4x láttam az első három évadot. :D
28/37 A kérdező kommentje:
az életem mind2
főleg a dw
1-6 évadig mind <3
David a févörit <3 mert ő a legjobb
de Matt is majdnem olyan jó mint ő <3
+ Torchwood lehet h csak spin off de annyira jóóó
meg ha nem láttad a sarah jane adventures is nagyon jó (Y)
2012. febr. 13. 21:07
29/37 anonim válasza:
Én is így vagyok. David Tennant nál nincs jobb Doctor. Hihetetlenül jól adta elő a dolgokat annyi érzelmet vitt bele teljesen beleéltem magamat a a történésekbe. A 4. évadot imádom a legjobban a legjobb részek vannak benne. A Mattes részek is valóban nagyon jók de nehéz dolga van Mattnek David tennant után :D. Én hamarosan 5. kezdek neki az összes rész végignézéséhez most angolul. :D A Sarah Jane-t még nem láttam majd lehet abba is belenézek.
30/37 A kérdező kommentje:
fúú az 5-6 . évad is nagyon üt. Matt is zseniális másképp de zseniális :)
2012. febr. 15. 22:41
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!