Kezdőoldal » Szórakozás » Sztárok, bulvár » Szerintetek nem lesz baj, ha...

Szerintetek nem lesz baj, ha Starity-n elkészítem az uralkodók adatlapjait?

Figyelt kérdés
Pl. XVI. Károly Gusztáv, V. Harald, Beatrix, II. Erzsébet stb.
2011. dec. 27. 12:50
 1/5 anonim ***** válasza:

Ha nem tér ki erre az oldal szabályzata, akkor baj nem lehet, legfeljebb csak felesleges.

Szvsz én nem tartom hasznos dolognak, hiszen a starity a sztárokról szól, az életükről, mi történik vele, és a róluk készült friss képek megosztásáról, hogy naprakész legyél vele kapcsolatban, ha ez érdekel.

Persze Károlynak is van életrajza, meg képek róla, de jobban elképzelném őt helyileg egy wikipedia cikkben mint egy celebekkel foglalkozó oldalon.

2011. dec. 27. 13:06
 2/5 A kérdező kommentje:
De hát Kate Middletonnak, Vilmosnak és Harrynek is van, meg Pippának is, ha már uralkodócsaládokról beszélünk. Akkor ha nekik van, akkor az uralkodókéval sem lehet probléma.
2011. dec. 27. 13:16
 3/5 anonim ***** válasza:
Úgysem engedélyezik a lapot, ha nem lehet. Először "be kell adnod" egy kérést, hogy csinálni akarsz az adott emberről, aztán vagy engedélyezik vagy nem. De nem fogják. :D
2011. dec. 27. 13:33
 4/5 anonim ***** válasza:

Nyugodtan csinálj!! Én is csináltam ár, semmilyen kérvény nem kell. Csinálsz adatlapod és ők majd eldöntik hogy mi lesz vele. Sajnos én meg elfelejtettem, hogyan kell csinálni és most keresem. :(

:D

2012. jún. 2. 20:20
 5/5 anonim ***** válasza:
Nem lesz baj belőle, csak teljesen felesleges és ha szerencséd van, a moderátorok még jól ki is röhögnek. A régmúlt korok uralkodói nem sztárok, nem celebek, így nincs helyük azon az oldalon. Szerintem ne csináld meg, de a te döntésed :)
2013. jan. 23. 20:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!