Cordon bleut ha elkészítem 23-án és csak 24-én pnaírozom és sütöm ki az OK? Vagy lehet 23-án panírozni is?
Figyelt kérdés
2011. dec. 14. 12:30
1/5 anonim válasza:
Nem jó, ha sokáig áll sózva, panírozva a hús. A só kivonja a nedveket a húsból(ez a sóval való tartósításnak a lényege)és eláztatja a panírozáshoz használt zsemlemorzsát. Én nem javaslom.
2/5 A kérdező kommentje:
akkor csak kiklopfolom a húst és beletekerem a sajtot, sonkát 23-án, lefedem, hűtőbe és 24-én panírozom és kisütöm és hozzá a köret?
2011. dec. 14. 12:37
3/5 anonim válasza:
mi szoktuk úgy csinálni a rántott hús h vasárnap megcsináljuk panírig de nem sütjük ki az összeset csak amennyi elfogy és később sütjük ki esetleg 7főn...semmi baja nincs tőle és ízre is jó
4/5 anonim válasza:
Azt is megteheted, hogy megcsinálod az egészet panirostol,és be rakod a fagyasztoba ,amikor kell előveszed. A vendégek nem fogják tudni ,hogy csaltál kicsit. Ha rendesen bepanirozod akkor a fagyás után ha bő forró olajba teszed szép lesz a panir,és a sajt sem mászik ki belőle.
5/5 anonim válasza:
Fűszerezd be, és csináld meg a csomagokat, úgy tedd el. Legjobb frissen anírozni és sütni, egy napot meg összérik, s beveszi jól a fúszer ízét legalább. De hűtőben tartsd.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!