Ki az a Hajdú Péter?
Figyelt kérdés
Mostanàban egyre többet làtom a tvben,de azt sosem hallottam,hogy ki is ö!2009. máj. 20. 11:06
1/10 anonim válasza:
Hát egy ilyen bulvárdíszpinty. Primitív műsorokat gyárt, amire hatalmas igény van, ebből nagyon jól él. Van egy még primitívebb felesége, akinek annyi a dolga hogy Sarka Kata legyen. Tehetsége is kb ennyi van.
2/10 anonim válasza:
hát nem tudom, vasárnap mi is kapcsolgattuk atévét, és egyszer csak ott volt, valami atomgáz műsorral, és atomgázul nézett ki
de a legrosszabb, hogy az értelmi szintje a felmosórongyéval vetekszik....
3/10 A kérdező kommentje:
:)Értem.egy ujabb celebfèle korcs lehet.elèg bekèpzelt majomnak tünik
2009. máj. 20. 11:22
4/10 anonim válasza:
Hát újnak éppen nem nevezném. Én úgy emlékszem, hogy a Névshowr volt az első műsor, amiben feltűnt jó pár évvel ezelőtt. Azóta jól elbulvárosodott meg szerkeszt ilyen gagyi műsorokat. Szerintem ő úgy került be a médiába, hogy volt ismerettsége vagy sok pénze.
5/10 anonim válasza:
Öntelt,egoista médiaféreg.Semmi több.
6/10 anonim válasza:
Így van. Egy gusztustalan beképzelt kretén. Egy nagy nulla a feleségével együtt.
7/10 anonim válasza:
Hát nem valami uj már mert régóta bent van a médiában de mostanában kapták fel...amugy szereintem a felesége(sarka kata)jófej lehet(legalább is amennyit a vacsoracsatában ad magából)...
8/10 anonim válasza:
Mondjam vagy mutassam?? Szerintem a kérdés kicsit provokatív, de jogos, és a kedves kérdező véleménye is benne van. "Latinos műveltségem és egykori gyerekszobám" tartanak vissza attól, hogy én is csatlakozzak mindegyik kedves hozzászólóhoz, akikkel mind egytértek. Mindenesetre meglehetősen primitív. Pár évvel ezelőt - bulvár szinten, vagyis az Ő szintjén - ráhajtott Bálint Antóniára. (Igaz, hogy a szememben akétes elő- és utó életű trónfosztott majd trón-visszafoglaló ex-szépségkirálynő sem egy ász, de ha már értékelni kell Ég és Föld, mit ég Androméda Köd és Föld a különbség) Annyira primitív, hogy azt az égést fel sem fogta. Mindenesetre gazdagabb, mint én. Igaz, ha nekem volna húsz millióm csak esküvőre, nem húszmilliós esküvőt rendeznék (Igaz, az én IQ-m a 100/140 skálán csak 136.).
9/10 anonim válasza:
Bocs! a "hejesírásom" hibátlan, csak az az átkozott billentyűzet nem vesz be minden betűt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!