Veletek is előfordult már ilyen a tévé és a reklámok hatására?
Amikor vannak ezek a tehetségkutatók, akkor agyba-főbe nyomatják ezeket a sztárpalántákat. Tavaly Vastag Csabát, idén pedig Tarány Tamást (is) láttam annyit az újságokban meg a neten is, meg sorolták hogy milyen aranyosak meg minden, hogy szinte beléjük szerettem. :D De amint véget ért a tavalyi felhajtás akkor elmúlt szinte azonnal. (Mondjuk a mostani még tart, és a Tomi... :D )
Ennyire hatással van az emberekre a média? A fórumokon is olvasni hogy mennyien "szerelmesek" ezekbe a hírességekbe. Én amúgy tudományosan alapon is foglalkozok a marketinghatásokkal (a szakmámhoz tartozik) szóval érdekelne hogy ti hogy látjátok, esetleg átéltétek-e :D
igen de ez normális
:)
amúgy sztem Tamás nem volt annyit a médiában mint Enikő..
vagyis nekem úgy tűnt
Én csak a Pankrátorokba vagyok szerelmes :D
Na meg az emberembe :)
Szerintem mindenki szerelmes valakibe, vagy rajong valakiért, csak ki akut, ki heveny módon... érted...?! :S
Értem én :D Hát majd csak elmúlik ez is :)
Aki tud még írjon nyugodtan! :)
Jah, elfeljtettem : Öreganyám a Szellő Pityuba szerelmes! 80 éves :D:D:D
Szóval szerintem nem múlik el ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!