Szerintetek a Muri Enikő (X-Faktor) egy okos nő?
Nem nézem az X-faktort, de pár részt láttam belőle, szóval tudom ki ő és mikor beválogatták, akkor olyan szerénynek tűnt aki nem adja fel soha, és küzd a vágyaiért! Mikor legutóbb láttam, azt hitte magáról, hogy egy istennő.
Nem ítélkezek, csak akkor tényleg úgy tűnt, hogy kissé el van szállva. Amúgy meg minden énekes/nő elszáll magától, szóval nem kivétel ő sem - persze általánosítani nem kellene, de valljuk be, a többség mindig beképzeltté vállik!
Egyébként nincsen bajom vele, de akkor komolyan úgy tűnt, hogy.... Szóval értitek ;D
// Amúgy milyen kijelentésről van szó? //
Amúgy fogalmam sincs milyen kijelentésről beszél a válaszadó, aki szerint irigyek vagyunk:DD
Mindenesetre ezt is megtudtam.
Végre valaki!! Én is rühellem azt a p..csát...annyira idegesít, h elmondani nem tudom..engem is irritál, és tényleg istennőnek gondolja magát. Legutóbb nem láttam az adást, de tudom h kiejtette Tarány Tamást és ő volt a kedvencem!! Úgyhogy ezzel csak jobban elvágta magát előttem :D Amúgy meg fentebb írták, h minden énekesnő el van szállva magától. Szerintem pl. Wolf Kati meg a Rúzsa Magdi nincs :)
Remélem nem nyer ez a Muri p.csa...tavaly is örültem h nem nyert ez a Nikolasz, a hangjától kiráz a hideg, és az is olyan beképzelt h hajajj..akkora arca van mint egy ház. Ja és nem mellesleg csak azért szurkoltam Vastag Csabinak, h láthassam leolvasni a mosolyt Nikolasz fejéről...óó csuda jó volt :D most is akarom ezt látni, csak Murikának a fejéről olvadjon le.. :D
na szép, Lady Gagát említed egy lapon Muri Enikővel... már bocs, de Gaga egy fogalom. :D ne nagyon akard már egy szintre hozni Enikővel.
nem, nem csak szidni tudunk, van rengeteg gyönyörű, tehetséges énekes Magyarországon. de ő pont nem az.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!