Kezdőoldal » Szórakozás » Sztárok, bulvár » Szerintetek Demi Lovato szép?...

Szerintetek Demi Lovato szép? (KÉPEK)

Figyelt kérdés

Ti mit gondoltok róla? Direkt nem fotósorozatokból választottam képeket..ezek mind személyes képek róla. Egyáltalán nem értem miért tartják sokan csúnyának..még ha nem is a legszebb lány a világon akkor is sokkal szebb az átlagnál. Ha nem lenne híres csak egy hétköznapi lány a suliból, szerintem nagyon sok fiú oda lenne érte. Legalábbis női szemmel én így látom. Fiúk és lányok is írhatnak! Ha valaki csúnyának tartja akkor azt is írja meg légyszi, hogy miért.

Egyedül:

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

A barátaival:

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

2011. nov. 26. 23:06
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

Demi nőies, épp ezért szép (: ráadásul önmagát adja, ami lássuk be, nagyon ritka a celeb világba..

Selena Gomez régen jobban tetszett nekem is, de nincs tehetsége, és úgy táncol ahogy a producerek fütyülnek, azzal a pasival van, akit előírnak neki. Lehet hogy az ilyen dolgai miatt csúnyult meg a szememben...

2012. aug. 1. 16:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!